Rohkema info nägemiseks:

GAMMETER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1057; jälgijaid - 29. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GAMMETER OÜ kohta arvamuslugu!"

GAMMETER OÜ hetkeolukord

Juba 1057 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Gammeter OÜ on juhtiv elektromehaaniliste komponentide ja tehniliste lahenduste väljatöötaja ja turustaja kodumasinate, auto- ja elektroonikatööstuse jaoks ülemaailmselt.

Gammeter OÜ pakub ka iseseisvaid, pool- ja täisautomaatseid nutikaid tootmisseadmeid ning lahendusi igaks tänapäevaste kaablisüsteemidega seotud otstarbeks. Lisaks standardsetele ja kliendispetsiifilistele süsteemidele pakume me laias valikus mooduleid ja testimissüsteeme kvaliteedi tagamiseks, ja ka võrgulahendusi kaablisüsteemide tootmiseks efektiivselt ja kvaliteetselt.

Tegevusvaldkond: -elektroonikakomponentide turustaja – tarnija -tehnilised lahendused optimaalse tulemuse saavutamiseks kaablisüsteeme tootvas tööstuses

Koroonaviiruse pandeemia järgselt oli Gammeter grupile 2022. aasta endiselt suur väljakutse seoses toorainepuuduse ja sellest tulenevate pikkade tarneaegadega. Olenemata sellest on grupp suutnud taastada ja suurendada äritegevusest , mis olid eelnevatel aastatel pandeemia tõttu langenud. Tänu kiirele kulude kärpimisele, suutis Gammeter grupp vaatamata asjaoludele saavutada positiivse arengu.

Tulevikuarengud on ebaselged, sest maailma majandus näitas 2022. aastal selgeid majanduslanguse märke, koos kasvava inflatsiooni ja kõrgete intressidega. See on situatsioon, millele 2023. aastal tuleb leida vajalikke meetmeid. 2023 on võimalikud ka restruktureerimised või ühinemised/omandamised.

Olenemata sellest, Gammeter OÜ vaatab positiivselt tuleviku, kuid nagu varasemalt oli mainitud, siis majanduslangus, inflatsioon, energiakriis ja kasvavad intressimäärad võivad olukorda kiirelt problemaatiliseks muuta ning sellisel juhul oleks edu faktoriks rahaline vastupidavus.

Finantssuhtarvud: 2021 2021

Müügikäibe puhasrentaablus % 3,3 2,5 (Puhaskasum/müügitulu *100)

Koguvara puhasrentaablus % (Puhaskasum/keskmine 9,0 6,3 koguvara * 100)

Lühiajaliste kohustuste katte kordaja (kordades) 1,5 2,0 (Käibevara/lühiajalised kohustused)

Juhatuse liikmed:

Kaj Marten Hansen

Per-Olof Lundeborg

Pierre Lindeholm

Stefan Kolic

GAMMETER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.