Rohkema info nägemiseks:

TAASTUSRAVI KLIINIK NEUROTRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 317; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TAASTUSRAVI KLIINIK NEUROTRA kohta arvamuslugu!"

TAASTUSRAVI KLIINIK NEUROTRA OÜ hetkeolukord

Juba 317 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegutses Taastusravi Kliinik NEUROTRA OÜ põhitegevusalal, milleks on ambulatoorsete tervishoiuteenuste osutamine. Nende hulka kuuluvad neuroloogiline arstiabi, taastusravi ja töötervishoiuteenused. Põhirõhk on asetatud töötervishoiuteenuste osutamisele, mis hõlmab asutustele töötajate tervisekontrolli läbiviimist, töökeskkonnast lähtuvat töötajate ergonoomikaalast nõustamist ja koolitust, preventiivset ravivõimlemist ning taastusravi töökohtadel.

2022. aasta oli ettevõtetele majanduslikult keeruline Covid19 pandeemia järelmõjudest tingitud majanduslike tagasilöökide tõttu. Paljud ettevõtted olid sunnitud oma tegevust koomale tõmbama, töötajaid koondama jms. Kokkuhoiupoliitika tõttu telliti vähem ka töötervishoiuteenuseid. Vaatamata sellele toimus kliendibaasi mõningane laiendamine ja käibe suurenemine.

Ettevõtte käive oli 32 189 eurot (2021 aastal 24 133 eurot). Ettevõtte palgakulu moodustas 8 028 eorot (2021 aastal 7 315 eurot).

Majandusaasta kasumiks kujunes 14 309 eurot, (2021 aasta kasum oli 6 696 eurot).

2022 aastal töötervishoiuarstina tegutsenud juhatuse liikmele maksti töötasuna 8 028 eurot.

Uuele majandusaastale läheb Taastusravi Kliinik Neurotra vastu optimistlikult. Vaatamata keerulistele majanduse oludele, maksupoliitika muutusele, on nõudlus meditsiiniteenuste, sh. töötervishoiuteenuste osas jätkuv. Jätkuvalt taotletakse lepingut Eesti Haigekassaga eriarstiabi ja taastusraviteenuse osutamiseks.

TAASTUSRAVI KLIINIK NEUROTRA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.