Rohkema info nägemiseks:

NARVASTAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 725; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NARVASTAR OÜ kohta arvamuslugu!"

NARVASTAR OÜ hetkeolukord

Juba 725 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Narvastar asutati 08.10.2001 Narvas, Ida-Virumaal. Ettevõtte peamine äritegevus on üld- ja eriotstarbeliste masinate ning seadmete hulgimüük, millest eksport moodustas 2023. aastal 86% kogu müügist. Peamist turgu moodustas Armeenia. Kodumaine kauba käive oli 2023.

aastal 14%. Kõrvaltegevus on perioodiliste väljaannete riigisisene edastamine Ida-Virumaa (Narva, Narva-Jõesuu, Sillamäe, Jõhvi) piirkonnas.

Aruandeperioodil investeeris OÜ Narvastar ei investeerinud materiaalsesse põhivarasse. Uurimis- ja arengutegevuse projekte ning nendega seotuid väljaminekuid ei olnud. OÜ Narvastar ei oma välisriigis registreeritud filiaale. Juhatus koosneb 1 liikmest. 2023. aasta jooksul dividente ei jaotatud.

Juhtkonna arvamusel on ettevõte jätkuvalt tegutsev.

NARVASTAR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.