Rohkema info nägemiseks:

METSASAADUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4265; jälgijaid - 24. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta METSASAADUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

METSASAADUSED OÜ hetkeolukord

Juba 4265 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Metsasaadused on Usaldusühing Mõtuse-Mõõlu ümberkujundamise tulemusel moodustatud äriühing.

UÜ Mõtuse-Mõõlu Põllumajandussaadused alustas majandustegevust 2001. aastal. Usaldusühingu põhitegevusalaks oli põllumajandussaaduste kasvatus ja müük.

2009. aastal kujundati usaldusühing ümber osaühinguks ärinimega Metsasaadused OÜ.

OÜ Metsasaadused põhitegevusalaks on kinnisvaraobjektide (maa) soetamine ning soetatud objektidel maavarade geoloogiliste uuringute teostamine.

Nimetatud kinnisvaraobjektil teostatud geoloogiliste uuringute tulemusel on leidnud kinnitust oodatust palju suurem ja kvaliteetsem so.

kõrgemamargilise maavara (dolokivi) aktiivne tarbevaru, mis on kinnitatud riiklikul tasemel.

Kinnisvarainvesteeringu hindamisel õiglasesse väärtusesse kasutati väliste ekspertide teenust, hindamise teostajaks AS Pindi Kinnisvara kogenud hindaja.

Eelmisel aruandeaastal 12.04.2021. väljastas Keskkonnaamet keskkonnaloa nr. KL-508491 (vee erikasutus; maavara kaevandamine Arussaare dolokivikarjääris) kehtivusega 12.04.2021.-12.04.2031.

Aruandeaastal Arussaare dolokivikarjääri kasutuselevõtuga seoses tehti kulutusi kokku summas 7 088 eurot, kulutati täiendavatele pinna- ja põhjavee uuringutele kaevandusalal ja lähiümbruses, rajati seirekaevud ning teostati pinna- ja põhjaveeseiret. Eelnimetatud teenuseid-töid teostas Maavarauuringud OÜ.

Seoses keskkonnamõjude hindamisega kulutati õigusabile-konsultatsioonile 570 eurot.

Aruandeperioodil osaühingu omanikele ja juhatuse liikmetele tasu ei ole arvestatud ega väljamakseid pole tehtud. Juhatuse liikmetele ametist lahkumisel hüvitist ei maksta. Samuti pole ette näha ettevõtte juhtkonnaga seoses mingeid tingimuslikke kohustusi.

Aruandeaastal osaühingus töötajaid ei olnud.

Aastaaruande koostamise perioodil olulisi sündmusi, mis võiks oluliselt mõjutada järgmise aasta tulemusi, ei toimunud.

METSASAADUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.