Rohkema info nägemiseks:

KURMUTEC SYSTEMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1641; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta KURMUTEC SYSTEMS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kurmutec Systems OÜ on juhtiv turvalahenduste pakkuja, mille eesmärk on tagada teie vara ja inimesed maksimaalne turvalisus kaasaegsete ja usaldusväärsete lahendustega. Meie teenuste portfell sisaldab kõike alates turvasüsteemide projekteerimisest ja müügist kuni paigalduse ja hoolduseni, pakkudes võtmed kätte lahendusi, mis katab kõik teie turvavajadused.

Oleme tegutsenud Eesti turvaturul alates 2002. aastast, pakkudes laia valikut teenuseid ja lahendusi. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes jälgivad pidevalt tehnoloogilisi trende ja täiustavad oma oskusi, et tagada teie süsteemide parim toimimine. Pakume eksperthinnanguid, mis aitavad hinnata ja täiustada olemasolevaid turvasüsteeme või luua uusi lahendusi vastavalt teie vajadustele.

Meie teenuste hulka kuuluvad turvalahenduste projekteerimine, paigaldus, hooldus ja evakuatsioonijooniste koostamine. Pakume ka automaatsete tulekahjusignalisatsioonisüsteemide (ATS), videovalve ja läbipääsusüsteemide lahendusi, mis aitavad tagada teie hoonete ja territooriumide turvalisuse. Lisaks pakume kohtvõrkude (LAN) ehitamist ja seadmete hooldust, et hoida teie süsteemid alati töövalmis.

Kurmutec Systems OÜ eesmärk on pakkuda klientidele täpselt nende vajadustele vastavaid lahendusi, tagades samas kõrge kvaliteedi ja usaldusväärsuse. Meie pühendumus, teadmised ja kogemused aitavad tagada, et teie turvalisus on alati meie prioriteet.

kodulehele

KURMUTEC SYSTEMS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.