Rohkema info nägemiseks:

ELEKTRI EKSPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me oleme veendunud, et õige valgusti muudab elu ning loob igasse olukorda sobiva meeleolu. Oma 20 aasta pikkuse töökogemuse põhjal oleme näinud, kuidas läbimõeldud valguslahendused tõstavad esile mis tahes objekti ilu ning unikaalsuse – ja seda õige valgusti muudab elu!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas valgustus võib muuta sinu kodu, äri või avaliku ruumi täielikult? Meie, LedEkspert, oleme veendunud, et õige valgusti ei ole pelgalt tarvik, vaid see on võti, mis avab ukse erakordsele ja meeleolukale kogemusele. Oleme oma 20 aasta pikkuse töökogemuse jooksul näinud, kuidas läbimõeldud valguslahendused toovad esile igasuguse objekti ilu ja unikaalsuse, ning kuidas seejärel muudab see elu!

Meie nimi on LedEkspert, ja me oleme Elektri Ekspert OÜ kaubamärk. Oleme teinud endast kõik, et valgustus ei oleks lihtsalt funktsionaalne vajadus, vaid ka kunstiteos, mis loob meeleolu ja atmosfääri. Meie eesmärk on olla kindel partner igale äri- ja erakliendile, kes soovib luua kvaliteetseid valguslahendusi. Me ei müü lihtsalt valgusteid, vaid oleme sinu kõrval kogu protsessi vältel. Me nõustame sind, aitame sul koostada valgusplaani, soovitame sobivaid seadmeid, tarnime need sinu juurde, ja seame need professionaalselt üles.

Oleme pühendunud sellele, et luua valguslahendusi kõikjale, alates siseruumidest kuni õuealadeni, eramajapidamistest kuni tööstus- ja laohooneteni, tänavatest kuni parkideni. Meie valikust leiad laia valiku valgusteid, mis vastavad igale vajadusele ja stiilile. Lisaks sellele on meie e-poe laos kohe saadaval üle 3000 toote, ning kui juhtub, et sulle sobiv toode peaks puuduma, siis garanteerime sulle kiire tarne Euroopa laost.

Kui valite LedEksperti, võite olla kindel, et olete valinud kvaliteetse, mainekate tootjate poolt tunnustatud valgustid. Oleme uhked oma kõrgekvaliteedilise tootevaliku üle, mis kasutab kaasaegseid tehnoloogiaid ja vastab kõrgeimatele standarditele.

Kas soovid, et sinu ruum säras uues valguses? Võta ühendust LedEkspertiga ja me teeme koostööd, et tuua sinu ideed valguseks. Tule külasta meie salongi, kus saad tutvuda meie tootevalikuga ja näha näidiseid oma silmaga.

Meie e-poest ostetud toodetele pakume ka erihinnaga paigaldust. Nii saad kindel olla, et sinu uued valgustid on professionaalselt ja ohutult paigaldatud.

20 aastaga oleme varustanud kliente enam kui 255 000 valgustiga ning muutnud hubasemaks 4200 kodu. Oleme näinud, kuidas valgustus muudab elu paremaks ja ilusamaks, ning meie eesmärk on jagada seda kogemust sinuga.

LedEkspert on sinu usaldusväärne partner valgustuse maailmas ja me ootame põnevusega võimalust teha sinu elu kaunimaks valguse abil!

koduleht

ELEKTRI EKSPERT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati T.

Kindlasti soovitan nende salongi külastada, suur valik ja meeldiv teenindus!

- Kerli K.

E-poest tellimine oli mugav ja kiire!

- Andreas J.

Koostöö sujus edukalt!

ELEKTRI EKSPERT OÜ tegevusaruanne 2022

Firma Elektri Ekspert OÜ on Eestis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud elektritöödele ja nendega seotud teenuste osutamisele. Selle ettevõtte põhitegevus hõlmab erinevaid elektritöid, alates lihtsatest paigaldustöödest kuni keerukate elektrisüsteemide projekteerimise ja hoolduseni. Lisaks sellele pakub Elektri Ekspert OÜ ka laia valikut led-lahendusi oma kaubamärgi Led Ekspert alt, mis hõlmab kõike alates led-lampide müügist kuni täielike led-valgustussüsteemide paigaldamiseni.2022. aastal oli Elektri Ekspert OÜ käive 683 852 eurot, mis on küll veidi väiksem kui eelmisel aastal (2021: 735

Dropdown

kõik artiklid

Kujunda oma kodu unikaalseks valgusega

Kodu on meie isiklik varjupaik, koht, kus me jagame erilisi hetki oma pere ja lähedastega. Üks oluline tegur, mis määrab meie kodu atmosfääri, on valgustus. Õig
ssb.ee
Kodu on meie isiklik varjupaik, koht, kus me jagame erilisi hetki oma pere ja lähedastega. Üks oluline tegur, mis määrab meie kodu atmosfääri, on valgustus. Õige valguslahendus võib muuta tavalise ruumi sooja ja hubaseks pesaks või muuta pidulikku sündmust unustamatuks hetkeks. Selles artiklis uurime, kuidas kodused valguslahendused võivad muuta teie kodu unikaalseks ja hubaseks paigaks. Valgustus on enamat kui lihtsalt ruumi valgustamine. See on võimalus luua meeleolu, rõhutada ruumi arhitektuuri ja muuta iga hetk eriliseks. Kodused valgustuslahendused võimaldavad teil kohandada valgust

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.