Rohkema info nägemiseks:

FOOLIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud gaasi- ja küttesüsteemide ehitamisele ja hooldusele, kasutades sertifitseeritud keevitusprotsesse ning pakkudes asjatundlikke soojustusteenuseid erinevatele seadmetele ja torustikele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

FOOLIX OÜs oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme pühendunud professionaalide meeskond, kes on pühendunud edasiviiva energia ja usaldusväärse ehituse tagamisele gaasi- ja küttesüsteemide valdkonnas. Meie teekond algas visiooniga saavutada ehituse ja hoolduse alal energiasüsteemides tipptaset ning täna oleme tööstusharu ekspertiisi ja kvaliteedi sümbol.

Meie missioon on selge: spetsialiseeruda gaasi- ja küttesüsteemide ehitamisele ja hooldamisele, kasutades sertifitseeritud keevitusprotsesse ning pakkudes ekspertsoojustusteenuseid erinevatele seadmetele ja torustikele. Oleme uhked oma sertifitseeritud keevitajate üle, kes on osavad vastavalt standardile EVS-EN ISO 9606-1, ning meie oskused surveanumate tööde, gaasitööde ja kaugkütte torustike tehnilise järelevalve ning jätkutööde alal.

Alates aurutorustikest kuni soojussõlmedeni, veetorustikest kuni katlamajadeni ja maagaasist kuni veeldatud gaasi paigaldusteni, on meie teenused kõikehõlmavad. Kasutame kvaliteetse ehituse tagamiseks arenenud TIG, MMA ja MIG/MAG keevitusprotseduure. Meie ekspertiis ulatub ka hoolikasse soojustustöösse, kus oleme spetsialiseerunud termilisele, heli-, müra-, tulekindlale ja jahutussoojustusele, kasutades kvaliteetseid materjale nagu kivivillast kestad ja võrgumatid ning isegi keraamilist villa kõrgetemperatuurilistes rakendustes.

Tööstuse dünaamilist laadi mõistes pakume ka spetsialiseeritud teenuseid tööstusseadmete ja katlamajade teisaldamisel. Meie teadmised, kogemused ja seadmed võimaldavad meil raskete ja ülegabariidiliste masinate transportimist ja paigaldamist täpselt ja hoolikalt hallata.

Meie loosung, 'Edasiviiv energia, usaldusväärse ehituse loomine', võtab kokku meie pühendumuse mitte ainult klientide ootustele vastata, vaid neid ületada. Kutsume teid uurima meie varasemaid projekte, võtma ühendust konsultatsiooni saamiseks või küsima teie järgmise projekti jaoks üksikasjalikku hinnapakkumist. Koos leiame teie vajadustele kõige sobivama ja tõhusama lahenduse.

Liituge meie pühendumusega tipptasemele ja innovatsioonile. Valige oma järgmiseks gaasi- ja küttesüsteemi projektiks FOOLIX OÜ ning kogege tõelist meisterlikkust ja pühendunud teenust.

FOOLIX OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FOOLIX OÜ tegevusaruanne 2022

Foolix OÜ on 2001. aastal loodud Eesti ettevõte, mis teostab gaasi- ja küttesüsteemide ehitust, isolatsioonitöid ja tööstusseadmete ning katlamajade kolimist. 2022 aasta käibeks kujunes 1 007,0 tuhat eurot, puhastuluks 105,0 tuhat eurot. Eesmärgid Järgneva aasta eesmärgiks on jätkuvalt tegutseda samades valdkondades, sama edukalt.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks sertifitseeritud keevitusteenused ehituses olulised on

Keevitus on ehitustööstuse kriitiline protsess, mis on kaasaegse infrastruktuuri selgroog. See on oskuslik amet, mis nõuab täpsust, asjatundlikkust ja sügavat m
ssb.ee
Keevitus on ehitustööstuse kriitiline protsess, mis on kaasaegse infrastruktuuri selgroog. See on oskuslik amet, mis nõuab täpsust, asjatundlikkust ja sügavat mõistmist materjalidest ja tehnikatest. Sertifitseeritud keevitusteenused ei ole ainult regulatiivne nõue; need on ehitusprojektide kvaliteedi ja ohutuse nurgakivi. Selles postituses uurime viit veenvat põhjust, miks sertifitseeritud keevitusteenused on ehitussektoris asendamatud. 1. Konstruktsiooni terviklikkuse tagamine Keevitus on hoonete konstruktsiooni terviklikkuse jaoks hädavajalik. See hõlmab materjalide sulatamist, et luua

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.