Rohkema info nägemiseks:

MÄNNIKÄBI JA PUIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme puistematerjalide ja konteinerite transportimisega Eestis ja lähiriikides ning veokite remondi ja hooldusega, pakkudes mitmekülgseid transporditeenuseid ja kvaliteetset varustuse hoolitsust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Männikäbi ja Puit OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis alustas oma teekonda aastal 2002. Kuigi algselt loodi firma metsa ülestöötamise eesmärgil, oleme ajapikku arenenud transporditeenuste valdkonnas ning muutunud usaldusväärseks partneriks mitmesuguste kaupade vedamisel. Täna oleme spetsialiseerunud nn \"multilift\" tüüpi konteinerite ja liikuvpõrandaga poolhaagiste transpordile.

Meie masinapark sisaldab konkslift tüüpi veokeid koos haagistega ning cargofloor tüüpi poolhaagiseid, mis on ideaalsed puistematerjalide vedamiseks. Kokku kuulub meie autoparki 25 veokit koos haagistega, mis tagavad meile võimekuse teenindada erinevaid vedusid nii Eestis kui ka naaberriikides.

Milliseid vedusid me teostame?

1. Puistematerjalid: Meie kogemused ja spetsialiseerumine võimaldavad meil tõhusalt vedada hakkepuitu, saepuru, puidugraanulit, höövlilaastu, killustikku ja kruusa. Oleme uhked oma võimekuse üle transportida erinevaid puistematerjale, mis on olulised ehitus- ja tööstussektorile.

2. Vilja vedu: Lisaks puistematerjalidele pakume professionaalset vilja transporti. Meie tehnika ja meeskond tagavad vilja turvalise ja kiire transpordi nii sihtkohta kui kaubandusvõrku.

3. Vanametalli transport: Teostame ka vanametalli vedusid, aidates meie klientidel sujuvalt ja keskkonnasõbralikult käidelda ja taaskasutada metallijäätmeid.

Miks valida Männikäbi ja Puit OÜ?

  • Usaldusväärsus: Oleme tuntud oma usaldusväärsete ja õigeaegsete teenuste poolest, pakkudes klientidele meelerahu ja kindlustunde.

  • Kogemus: Meie ettevõttel on aastatepikkune kogemus transpordivaldkonnas, mis tagab meie teenuste kvaliteedi ja tõhususe.

  • Mitmekülgsus: Meie lai teenuste valik võimaldab meil rahuldada erinevate kaupade vedamise vajadusi, olgu selleks siis ehitusmaterjalid, põllumajandussaadused või tööstuslikud materjalid.

  • Kliendikesksus: Me hindame oma kliente ja nende vajadusi ning teeme kõik endast oleneva, et tagada nende rahulolu.

Kui soovite meie teenuseid kasutada või lisateavet saada, võtke meiega julgelt ühendust!

Ootame teie päringuid ja võimalust olla teie usaldusväärne partner kaupade transportimisel. Männikäbi ja Puit OÜ on valmis teie vedude sujuvaks ja tõhusaks korraldamiseks.

Oleme valmis aitama teid igasuguste vedudega ning looma usaldusväärse ja pikaajalise koostöö teie ettevõttega.

Võta ühendust ja leiame sulle sobiva lahenduse!

kontakt

MÄNNIKÄBI JA PUIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak S.

Nende veokite remonditeenused on säästnud meie ettevõtet suuremate probleemide eest.

- Toomas L.

Männikäbi ja Puit OÜ on alati õigel ajal kohal ja nende teenindus on suurepärane!

- Raigo O.

Puistematerjalide transportimine nendega on lihtne ja efektiivne. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MÄNNIKÄBI JA PUIT OÜ tegevusaruanne 2022

Männikäbi ja Puit OÜ on Eesti transpordi- ja veoteenuse sektoris tegutsev ettevõte, mis on oma tegevust alustanud juba 2002. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja arenenud, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid oma klientidele. 2022. aastal saavutas Männikäbi ja Puit OÜ märkimisväärse käibe, mis ulatus 3 204 722 euroni. See on märk ettevõtte pühendumusest ja jõupingutustest, et pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust. Lisaks näitab see ka ettevõtte suutlikkust toime tulla majanduslike väljakutsetega ja säilitada stabiilne majanduslik positsioon.

Dropdown

kõik artiklid

Miks on puistematerjalide transport oluline?

Puistematerjalide transport on lahutamatu osa ehitusest, tööstusest ja paljudest muudest valdkondadest. Need materjalid, nagu kruus, killustik, hakkepuit ja lii
ssb.ee
Puistematerjalide transport on lahutamatu osa ehitusest, tööstusest ja paljudest muudest valdkondadest. Need materjalid, nagu kruus, killustik, hakkepuit ja liiv, moodustavad ehituse ja tootmise alustalad ning nende tõhus ja turvaline vedu on kriitilise tähtsusega. Selles artiklis vaatleme, miks puistematerjalide transport on nii oluline ning kuidas Männikäbi ja Puit OÜ saab olla teie usaldusväärseks partneriks selles valdkonnas. Puistematerjalid moodustavad ehitusprotsessi põhiosa. Kruus ja killustik on vundamendi, teede ja muude ehitistega seotud projektide olulised komponendid. Nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.