Rohkema info nägemiseks:

SPACE HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 824; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SPACE HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

SPACE HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 824 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Space Holding on kantud Äriregistrisse 30.04.2002.a.

Kontserni kuuluvate ettevõtete põhitegevusalaks on telekommunikatsiooniteenuste osutamine. Teenuste osutamine toimub nii Eestis kui välisriikides. Samuti kuuluvad kontserni mõned investeerimisfirmad, investeeritakse väärtpaberitesse ja kinnisvara fondidesse.

Kokku töötas 2022. a kontsernis keskmiselt 124 inimest, 2021. aastal oli vastav arv 127.

2022. ja 2021 a. kontserni emaettevõtte OÜ Space Holding juhatuse liikmele tasusid ei arvestatud.

2022.a konsolideeritud müügitulu oli 16 291 TEUR, 2021. aastal oli vastav summa 18 936 TEUR ja konsolideeritud puhaskasum oli 2022. aastal 7 325 TEUR, 2021. a oli vastav näitaja 733 TEUR.

Kontserni struktuur: OÜ Space Holding- emaettevõte. OÜ Space Holdingu 100% osalusega tütarettevõtted: EstCan Invest OÜ, Global Telecom

Invest OÜ, M2M Connect OÜ, Vastglobe OÜ. 2021. aasta detsembris toimus Top Connect OÜ jagunemine, mille tulemusena asutati uus ettevõte Global Telecom Invest OÜ. Vastavalt jagunemislepingule OÜ Top Connecti 100 % osalusega tütarettevõtted: CSC Telecom Estonia

OÜ, SIA Radio Telecommunication Network, SIA CSC Telecom, SIA Fixed Lines ja UAB CSC Telecom liikusid uue loodud ettevõtte Globaal

Telecom Invest OÜ bilanssi. UAB CSC Telecom 100 % osalusega tütarettevõte on UAB TCG Telecom.

30.06.2022 toimunud tehinguga müüdi 100% tütarettevõte OÜ Top Connect osadest ja seetõttu on konsolideeritud vaid ettevõtte 01.01-30.06.2022 toimunud tehingud.

Kontsernis rakendatakse stabiilset dividendi poliitikat, mille järgi makstakse dividendideks igal aastal fikseeritud summa tavapärasest majandustegevuse puhaskasumist.

Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ilmnes valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske, kuna investeeringud ja laenukohustused on noteeritud USD, GBP, CAD, PLN. Valuutakursi mõju oli 2022. aastal +727 TEUR, 2021. aastal +1 020

TEUR. Laenuintressid on fikseeritud laenulepingutega.

Keskkonna mõjud:

Elektroonikajäätmed: Telekommunikatsiooniteenused sõltuvad elektroonikaseadmetest, näiteks mobiiltelefonidest, ruuteritest, serveritest jne.

Nende seadmete kasutamisel ja väljavahetamisel tekib suur hulk elektroonikajäätmeid. Nende jäätmete korralik käitlemine, ringlussevõtt ja taaskasutamine on oluline, et vähendada nende keskkonnamõju.

Energiatarbimine: Telekommunikatsioonivõrgud ja andmekeskused vajavad suures koguses elektrienergiat. Nende süsteemide toimimine ja jahutamine nõuab suuri energiakoguseid ning seega võib telekommunikatsiooniteenuste pakkumine kaasa tuua kasvuhoonegaaside heitkoguste suurenemist ja kliimamuutustele avalduvat mõju. Ettevõtted saavad keskkonnamõju vähendada, valides taastuvenergiaallikatest pärineva elektrienergia ja optimeerides energiatõhusust oma taristus.

Tarbimise ressursid: Telekommunikatsiooniteenuste osutamiseks on vaja infrastruktuuri, nagu sidekaablid, satelliidid, mobiilimastid jne. Nende taristute ehitamine, hooldamine ja laiendamine vajavad loodusvarade, sealhulgas metallide, maavarade ja muude ressursside kasutamist.

Säästliku tarbimise ja materjalide taaskasutamise meetmete rakendamine võib aidata vähendada telekommunikatsiooniteenuste keskkonnamõju.

Sotsiaalsed mõjud:

Ühenduvus ja infovahetus: Telekommunikatsiooniteenused võimaldavad inimestel üksteisega suhelda ja jagada infot. Need teenused parandavad ühenduvust, võimaldades inimestel suhelda pereliikmete, sõprade ja kolleegidega sõltumata geograafilisest asukohast. See soodustab infovahetust ja ühendustunnet, toetades suhteid ja suhtlusvõrgustikke.

Majanduslik areng: Telekommunikatsiooniteenused on majandusliku arengu jaoks olulised. Need võimaldavad äritegevust, võimaldades ettevõtetel ja ettevõtjatel suhelda klientide, tarnijate ja partneritega. Telekommunikatsiooniteenuste kättesaadavus ja kvaliteet mõjutavad ettevõtluse ja majanduskasvu dünaamikat, luues töökohti ja soodustades innovatsiooni.

Ligipääs teadmistele ja haridusele: Telekommunikatsiooniteenuste kättesaadavus mängib olulist rolli hariduse ja teadmiste levitamisel. Need teenused võimaldavad juurdepääsu online-koolitustele, veebipõhistele ressurssidele ja kaugõppe võimalustele, võimaldades inimestel õppida iseseisvalt ja arendada oma oskusi. Selle tulemusena võib telekommunikatsiooniteenuste laialdane kättesaadavus aidata kaasa hariduse taseme tõstmisele ning soodustada teadmistepõhist ühiskonda.

Sotsiaalne kaasatus: Telekommunikatsiooniteenused aitavad kaasa sotsiaalsele kaasatusele, pakkudes ligipääsu digitaalsetele teenustele, teabevahetusele ja ühiskondlikele võrgustikele. Need teenused võivad aidata vähendada digitaalset lõhet, võimaldades ka neil, kellel pole juurdepääsu traditsioonilistele teenustele, osaleda digitaalses maailmas ja kasutada selle pakutavaid võimalusi.

SPACE HOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.