Rohkema info nägemiseks:

KEYBAY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 263; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KEYBAY OÜ kohta arvamuslugu!"

KEYBAY OÜ hetkeolukord

Juba 263 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

KEYBAY OÜ: Inga Suik viskas nõustamisäri üle parda

Tänase nimega KEYBAY OÜ tegutseb juba 12 aastat. Viimase aasta juhtis nõustamisäri Inga Suik ning tema ajal kandis ettevõtte veel nime STENERIC OÜ, kuid nüüd on juhatuses koha sisse võtnud Tanel Terasmaa ning see on kindel märk, et firmaga on lood kehvad. Mis valesti läks? Seda on üsna raske öelda, sest esitamata on jäänud juba 2 majandusaasta aruannet. Viimase, 2015. aasta kohta esitatud aruandes seisab, et osaühingu käive oli 2 671 eurot ning sealjuures jäädi 3 479  euroga plussi. Numbrid pole just kiita, aga ega iga äri ei peagi hiiglasuureks kasvama. Kui uskuda aga

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.