Rohkema info nägemiseks:

AUTOLINK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2919; jälgijaid - 20. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AUTOLINK OÜ kohta arvamuslugu!"

AUTOLINK OÜ hetkeolukord

Juba 2919 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 23 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli Autolink OÜ põhitegevuseks jätkuvalt müüa sõidukeid Tallinnas asuval müügiplatsil, aadressil Vääna 13. Ettevõte peab oluliseks pakkuda oma klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärse hooldusajalooga kasutatud sõidukeid. Vähesel määral müüakse ka uusi sõiduautosid ja kaubikuid Eesti klientidele.

Osaühing Autolink soovib ka käesoleval aastal jääda usaldusväärseks partneriks oma pikaajalistele klientidele ja koostööpartneritele. 2023. a jätkatakse kvaliteetsete kasutatud sõidukite müüki. Püütakse mitte kasvatada laoseisu ja hoiduda ka suurematest hinnaalandustest, et oodata rahulikult turu taastumist.

Autolink OÜ vahendusel müüvad oma sõidukeid nii era- kui ka juriidilised isikud. Ostjateks on era- ja ärikliendid Eestist, Euroopa Liidu liikmesriikidest ning Euroopa Liidu välistest riikidest.

Autolink OÜ tähtsustab jätkuvalt automüügiplatsil paiknevate sõidukite ja nende müügiga seonduvat turvalisust ning investeerib sellesse. Kõik müügiplatsil seisvad sõidukid olid ja on jätkuvalt kindlustatud.

OÜ Autolink tegevjuhtkonnaks ja kõrgemaks juhtorganiks on üheliikmeline juhatus. 2022. aastal juhatuse liikmele tasu ei makstud.

AUTOLINK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.