Rohkema info nägemiseks:

KRONE SCANBALT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme Krone poolhaagiste ametliku esindamise, müügi ja teenindusega Eestis, pakkudes klientidele kvaliteetseid haagiseid ning seotud teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Krone ScanBalt Group on ettevõte, mis on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele ning väärtustab oma töötajaid kui oma suurimat vara. Oleme uhked selle üle, et saame olla osa haagistehnika tootmise ja müügi maailmast ning meie igapäevane missioon on aidata klientidel oma tarneahelaid sujuvamaks muuta, pakkudes neile laia valikut kvaliteetseid haagiseid, varuosi ja teenuseid.

Krone ScanBalt Groupis paneme kliente alati esikohale. Meie eesmärk on mitte ainult täita nende ootusi, vaid ületada neid. Iga päev töötame selle nimel, et leida uusi viise, kuidas pakkuda klientidele parimaid võimalikke lahendusi. Oleme veendunud, et kliendisuhete loomine ja nende hoidmine on meie edu alus.

Krone ScanBalt Groupi edu aluseks on meie tugev ja professionaalne meeskond. Usume, et ainult rahulolevad ja motiveeritud töötajad suudavad luua tugevaid sidemeid klientide ja äripartneritega ning saavutada püstitatud eesmärke. Seetõttu oleme pühendunud sellele, et olla hinnatud tööandja, kes pakub oma töötajatele väljakutseid ja võimalusi arenguks.

Krone ScanBalt A/S asutati 1997. aastal Krone Scandinavien A/S-i tütarettevõttena, kes tegeles kasutatud poolhaagiste kauplemisega Skandinaavia ja Balti riikide vahel. Aastal 2001 sai Krone ScanBalt KRONE poolhaagiste ametlikuks müügiesindajaks Balti riikides ja hiljem ka Ukrainas. Aastast 2010 kuulub Krone Scanbalt Group haagisetootja Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH & Co. KG tütarettevõttena.

Täna oleme uhked selle üle, et omame esindusi kuues erinevas riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal, Ukrainas ja Valgevenes. Meie meeskond koosneb 75-st pühendunud töötajast, kes töötavad erinevates valdkondades, alates uute haagiste müügist kuni varuosade, rendi, administratsiooni ja tehnoloogia osakondadeni. Oleme pidevalt arenemas ja otsime uusi võimalusi, kuidas paremini teenindada oma kliente ja saavutada oma eesmärke.

Krone ScanBalt Group on pikaajaline mängija haagistehnika tööstuses ning meie missiooniks on jätkuvalt pakkuda kvaliteetseid lahendusi ning olla usaldusväärne partner kõigile oma klientidele ja äripartneritele.

Lisainformatsiooni saamiseks külasta meie veebilehte või võta meiega ühendust!

kontakt

KRONE SCANBALT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin T.

Krone Scanbaltilt leiame alati parima haagise oma äri jaoks!

- Toomas K.

Suurepärane teenindus ja kiire varuosade kättesaamine.

- Priit L.

Meie transpordiettevõtte jaoks on Krone haagised esimene valik.

KRONE SCANBALT OÜ tegevusaruanne 2022

Krone ScanBalt OÜ, mis asutati 19. juunil 2002 ja kanti äriregistrisse 8. juulil samal aastal, on olnud pidevas arengus ja kasvus. 2012/2013 majandusaastal muutus ettevõtte ärinimi OÜ ScanBalt Traileriks, kuid uueks nimeks sai Krone ScanBalt OÜ. See ettevõte on spetsialiseerunud uute ja kasutatud haagiste müügile, pakkudes laia valikut erinevaid haagise tüüpe, sealhulgas Krone uusi kardin-, tent-, külmik- ja konteinerpoolhaagiseid.2021/22 majandusaasta oli ettevõtte jaoks märkimisväärne. Majandustegevus oli palju parem võrreldes eelmise majandusaastaga. Poolhaagiste turul jätkus haagiste

Dropdown

kõik artiklid

Rentimine vs. ostmise- milline on teie transpordiettevõttele parim valik?

Transpordiettevõtete omanikuna seisate tihti silmitsi küsimusega, kas osta uus haagis või rentida seda vajaduse korral. Mõlemad valikud omavad oma eeliseid ja k
ssb.ee
Transpordiettevõtete omanikuna seisate tihti silmitsi küsimusega, kas osta uus haagis või rentida seda vajaduse korral. Mõlemad valikud omavad oma eeliseid ja kaalutlusi, ning lõpliku otsuse tegemine sõltub mitmest tegurist. Selles artiklis uurime mõlema valiku plusse ja miinuseid ning aitame teil leida sellele küsimusele vastus vastavalt teie äri vajadustele. Rentimise eelised: Kulude paindlikkus: Rentimine võimaldab teil hoida oma rahavoogu stabiilsena, kuna te ei pea välja käima suurt summat uue haagise ostmiseks. Selle asemel maksate renti vastavalt vajadusele ja kasutusajale.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.