Rohkema info nägemiseks:

HANSAAIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 443; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HANSAAIT OÜ kohta arvamuslugu!"

HANSAAIT OÜ hetkeolukord

Juba 443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Hansaait registreeriti 19.06.2003.a.

Osaühingu tegevusaladeks on kinnisvara ost, müük ja haldamine.

Kinnisvara objektiks on Sauna 10-7, Tallinn, 647,7 m2 pindalaga aidahoone. Maapealne osa ning selle all asuv kelder on keskaegne, neljakorruseline soolalaohoone, mis on pärit 15. sajandist ning on restaureeritud. Lisaks ehitati 2013. aastal sisehoovi keldri kohale hoone, kus on köögi- ja majandusruumid.

Hästi säilinud aidahoone on arhitektuurimälestisena UNESCO kaitse all. Kompleksi kaasaegse arhitektuurilahenduse eesmärgiks on luua kaubamärki Hansaait kandev mitmekülgne kulinaaria-, kunsti- ja käsitöökeskus.

Sauna 10-7 ruumid olid väljaüüritud ning neid kasutati toitlustusäri eesmärgil restorani ja baarina.

2020.a. alanud covid-epideemia tingimustes üritas juhatus üürniku kasvava maksejõuetuse tõttu restorani üürilepingut ennetähtaegselt lõpetada.

Perioodil 24.04.2020. – 28.02.2022. kestnud üürilepingu lõpetamisega seotud kohtuprotsessi, Tallinna Vanalinna toitlustuskinnisvara üürituru radikaalse languse ning 2022.a. veebruaris alanud sõja mõjude tõttu, puudus osaühingul 2022. aastal äritulu. Tegevuskulusid finantseeriti osaühingu omaniku laenuga.

Swedbank AS-ilt ja Servolex Investments OÜ-lt saadud laenude tähtaegu on pikendatud.

Tallinna Vanalinna ärikinnisvaraturu languse olukorras (eriti toitlustussegmendi ja suuremate restorani üüripindade puhul) ja osaühingu vara väärtuse langemise tõttu, otsustas omanik 2022. aastal tekkinud finantsraskuste lahendamiseks korraldada tütar- ja emaettevõte ühinemise.

Ühinemislepingu sõlmimine toimub aprillis (20.04.2023) ja ühinemise eeldatav jõustumine ehk registrisse kandmine hiljemalt juunikuus 2023.

Osaühingul on kaks juhatuse liiget ja neist ühele on 2022. aastal makstud juhatuse liikme tasu 10 094 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.