Rohkema info nägemiseks:

VALGUSESAAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie keskkond on loodud puhta taotlusega, et pakkuda teile ainulaadset tervendavat kogemust ning valikut kristallidest ja muudest toodetest, mis aitavad Teil häälestuda kõrgematele vibratsioonidele ning tuua ellu rohkem valgust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Valgusesaare maagilisse maailma, kus iga külastus on samm kõrgemate vibratsioonide, valguse ja armastuse suunas. Meie ettevõte on rohkem kui lihtsalt e-pood; see on pühendunud meeskond, kes jagab kirge tervenemise, rõõmu ja külluse vastu. Luba meil end esmalt tutvustada.

Meeskond, kes loob sinu jaoks

Valgusesaare meeskond on pühendunud ja kirglik grupp inimesi, kes usuvad, et kõikide elusolendite jaoks on olemas võimalus kogeda rohkem valgust ja armastust. Meie eksperdid valivad hoolikalt välja iga toote meie laias valikus, et tagada nende kvaliteet ja tervendav mõju. Lisaks jagame me hea meelega teadmisi kristallide, mandalate ja peremärkide kohta ning oleme alati valmis aitama leida sobivaid tooteid, mis toovad Sinu ellu rõõmu ja tervenemist.

Valgusesaare E-Pood: Sinu teekond kõrgemate vibratsioonide poole

Valgusesaare e-poe keskkond on loodud puhta taotlusega - luua ruum, kus juba veebis viibimine on tervendav kogemus. Meie toodete hulgas leiate laia valiku lihvitud kristalle ja poolvääriskive, mis on valitud nende energiate ja tervendavate omaduste põhjal. Lisaks pakume mandalaehteid ja peremärkidega talisman-ehteid, mis aitavad teil oma teekonnal kõrgemate vibratsioonide poole.

Valgusesaare missioon

Meie missiooniks on aidata inimestel leida oma sisemine valgus ja tervenemine ning tuua ellu rohkem armastust, rõõmu, õnne ja küllust. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda kõrgkvaliteetseid tooteid ja teadmisi, mis aitavad meie klientidel avastada enda ja maailma sügavamat tähendust.

Valgusesaare e-pood - sinu teejuht valguse ja armastuse poole! Tule külasta meid ja astu samm oma teekonnal juba täna.

Võtke meiega ühendust!

kontakt

VALGUSESAAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Valgusesaare e-poe keskkond on minu jaoks tõeline aare leidmaks tervendust ja valgust oma elus.

- Markus T.

Valgusesaare e-pood on minu jaoks muutunud igapäevaseks rituaaliks.

- Maria H.

Iga kord, kui ma nende veebipoes ostlemas käin, tunnen, kuidas minu tuju paraneb.

VALGUSESAAR OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Valgusesaar, mis asutati 02.10.2002. aastal, on uhke oma 100% Eesti kapitali üle. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele kvaliteetsete toodete ja teenuste pakkumisele, olles samal ajal ka tugev Eesti majanduse toetaja. 2022. aasta majandusaastal keskendus Osaühing Valgusesaar peamiselt jaemüügile internetis. See on strateegia, mis on osutunud edukaks, arvestades tänapäeva digitaalset maailma, kus e-kaubandus on muutunud normiks. 2007. aastal avas Osaühing Valgusesaar oma e-poe, mis on pühendunud raamatute ja esoteerikatoodete müümisele. Nende tootevalikus on

Dropdown

kõik artiklid

Kas teadsid, et Valgusesaare mandalaehted on kaitsvad talismanid?

Valgusesaar OÜ on uhke, et saame pakkuda oma klientidele ainulaadseid ja kaunilt valmistatud mandalaehteid. Riina Grethieli mandalaehted on loodud tugevdama j
ssb.ee
Valgusesaar OÜ on uhke, et saame pakkuda oma klientidele ainulaadseid ja kaunilt valmistatud mandalaehteid. Riina Grethieli mandalaehted on loodud tugevdama ja tasakaalustama kandja energiavälja, aidates leida harmooniat ja tasakaalu oma igapäevaelus. Mandalaehted on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis aitavad edastada mandalate puhtaid vibratsioone kandja kehasse. Riina Grethieli mandalaehted on saadaval erinevates disainides ja materjalides, nii et igaühel on võimalik leida endale sobiv ja tähenduslik mandalaehe. Kaela- ja käeehted on valmistatud hõbedast ja mandala kujundid on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.