Rohkema info nägemiseks:

VIPSON PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte tegeleb keskkonnasõbralike ja kvaliteetsete palkmajade, palksaunade ja täispuidust mööbli valmistamisega, samuti pakutakse palkmajade ja palksaunade ülevaatamiseks droonifotograafia ja panoraamfotograafia teenuseid

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VIPSON PROJEKT OÜ on ettevõte, mis on pühendunud looduslähedase ja tervisliku elukeskkonna loomisele. Meie tegevusvaldkonnad hõlmavad keskkonnasõbralike palkmajade, palksaunade ja täispuidust mööbli valmistamist, ning meie teenuste hulka kuuluvad ka droonifotograafia ja panoraamfotograafia teenused palkmajade ja palksaunade ülevaatamiseks. Oleme teie usaldusväärne partner, kui soovite nautida looduse lähedust ja kvaliteeti igapäevaelus.

Meie palkmajad ja -saunad on valmistatud parimatest looduslikest materjalidest, tagades seeläbi tervisliku ja ökoloogiliselt puhta elukeskkonna. Need majad on mitte ainult vastupidavad, vaid pakuvad ka lõõgastavat ja mugavat elamist keset loodust.

Meie käsitsi valmistatud täispuidust mööbel on tõeline kunstiteos, mis lisab teie kodule soojust ja looduslikku ilu. Iga mööblieseme valmib hoole ja armastusega ning on loodud vastavalt teie unikaalsetele soovidele.

Me pakume kvaliteetseid küttepuude müügiteenuseid, tagades teie kodu soojuse ja mugavuse külmal talvepäeval. Meie küttepuud on kuivad ja valmis teie kaminasse või ahju panemiseks.  Keskkonnahoidlikumate aedade loomiseks pakume männikooremultsi, mis mitte ainult ei aita säilitada mulla niiskust, vaid lisab ka teie aiale loodusliku ilme. Lisaks majadele ja mööblile valmistame ka kvaliteetseid sisedetaile ning sillutame teed loodusega ühenduses püsimiseks.

VIPSON PROJEKT OÜ eesmärk on tuua loodus lähemale teie igapäevaelule ning pakkuda kvaliteetseid ja keskkonnasõbralikke lahendusi. Oleme uhked oma loodussõbraliku lähenemise üle ning oleme valmis aitama teid ja teie pere tervislikuma ja harmoonilisema keskkonna loomisel.

Võtke meiega ühendust täna ja koos leiame parima lahenduse, mis sobib teie vajadustega. Laske meil aidata teil ehitada tervislikum ja loodussõbralikum tulevik!

KONTAKT

VIPSON PROJEKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaire S.

Nende palkmaja on tõeliselt kvaliteetne ja keskkonnasõbralik ning meie pere armastab igat hetke, mida selles majas veedame. Lisaks on nende täispuidust mööbel tõeline pilgupüüdja meie kodus.

- Jaanek R.

Puud on alati kuivad ja valmis põlemiseks ning me ei muretse kunagi külmade talveilmade pärast. Aitäh, et hoolitsete meie mugavuse eest!

- Mari-Liis T

Palksauna tellimine VIPSON PROJEKT OÜ-st oli parim otsus, mida ma olen teinud. Nende saun on täiesti võrratu ja looduslähedane, ning igal korral saunas käies tunnen end nagu looduses. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Vipson Projekt OÜ - Palkmaja ehitus

Tore video palkamaja ehituse protsessist

Vipson Projekt OÜ - Palkmaja ehitus

Dropdown

kõik artiklid

Mida kaaluda palkmaja ostmisel?

Palkmaja võib olla tervislik ja loodussõbralik eluase, kuid enne selle ostmist tuleks kaaluda mõningaid aspekte. Esiteks tuleks määrata eelarve, mis aitab piira
ssb.ee
Palkmaja võib olla tervislik ja loodussõbralik eluase, kuid enne selle ostmist tuleks kaaluda mõningaid aspekte. Esiteks tuleks määrata eelarve, mis aitab piirata valikut ja hõlbustada valiku tegemist. Seejärel tuleks arvestada ka palkmaja suuruse, paigaldamise ja hoolduskuludega. Teine oluline kaalutlus on palkmaja asukoht. Palkmaja ehitus võib olla väga erinev, seega tuleks valida sobiv palkmaja stiil ja suurus vastavalt asukohale ja kohalikule kliimale. Samuti on oluline kaaluda, kas soovite oma palkmaja asetada looduse keskele või pigem linna lähedale. Kolmas oluline aspekt on palkmaja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.