Rohkema info nägemiseks:

TRANS-LOGIK OIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 706; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRANS-LOGIK OIL OÜ kohta arvamuslugu!"

TRANS-LOGIK OIL OÜ hetkeolukord

Juba 706 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Trans-Logik Oil OÜ registreeriti augustis 2002.a., aktiivsemat tegevust alustati 2003. aasta aprillis. Firma peamiseks tegevusalaks on tsistern-vagunite rendile andmine nafta ja naftasaaduste vedamiseks.

Alates 2003. aasta augustist kuni novembrini soetas firma kolme erineva partiiga kokku 150 tsisterni, mille tarnijateks olid kaks erinevat välisfirmat. 2004. aastal sooritati müügi-tagasirendi tehing Hansaliisingu kaudu: vagunid müüdi liisingufirmale ning osteti tagasi kapitalirendi lepingu alusel. 2012. aastal tasuti liisingufirmale vagunite eest täielikult ning kõik 150 vagunit tulid ettvõtte omandusse.

2012. aastal toimus ettvõtte jagunemine kaheks erinevaks äriühinguks - jagunev ühing Trans Logik Oil OÜ ja omandav ühing Tank Car Oil OÜ.

Jagunev ühing andis omandavale ühingule üle põhivara jääkväärtusega 267 tuhat eurot ning vastava osa jaotamata kasumist/kahjumist.

2022. aastal oli teenuse müügitulu 156,3 tuhat eurot.

2022. aastal osaühingus töötajaid ei olnud ja juhatuse liikmele tasusid ei makstud.

2023. aastal jätkab ettevõte samal tegevusalal.

TRANS-LOGIK OIL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.