Rohkema info nägemiseks:

AIAEKSPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3279; jälgijaid - 16. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta AIAEKSPERT OÜ kohta arvamuslugu!"

AIAEKSPERT OÜ hetkeolukord

Juba 3279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,2 punktiga ja kommenteeritud 19 korda.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSASRUANNE

Aiaekspert OÜ on ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on aedade ja piirete projekteerimine, valmistamine, paigaldus ja müük. Vastavalt kliendi soovile projekteerime ja ehitame aiad alates labida maasse-löömisest ja lõpetades väravavõtmete üleandmisega. Firma põhiliseks tegevuspiirkonnaks on Tallinn ja Harjumaa, kuid vastavalt soovidele tehakse töid üle Eesti.

Firma eesmärgiks on pakkuda kliendi jaoks just sobiv lahendus, arvestades ka piirkonna arhitektuuri, ilmastiku tingimusi ja funktsionaalsust.

Saame pakkuda ka alternatiivseid lahendusi tänu suurele tootvalikule.

Meie poolt pakutavad hinnad on kliendikesksed ja konkurentsivõimelised. Paneme suurt rõhku toodete ja teenuste kvaliteedile ning arendamisele.

Tootmine ning komplekteerimine toimub Männikul, kus tehakse kõik võimalikud detailid ja ettevalmistused tagamaks võimalikult kiire paigaldusprotsess objektil. Väravate automaatikat toome ise maale Itaaliast 20a.+ koostööpartneriks olevast tehasest. Ülejäänud vajalikud materjalid ja tarvikud soetame enamjaolt Eesti tarnijate käest.

Aiaekspert OÜ turueeliseks on pikk tegevusajalugu, rikkalik kogemustepagas ning tehtud töödele baseeruv edasisoovituslik turundus mis tekitab klientides meie vastu usaldust ja kindlustunnet koostöösse astumiseks.

Ettevõtte eesmärgid: 2023a. on plaanis panustada tootearendusse ning oluliseks on ka kollektiivi töötingimuste parendamine/kaasajastamine. Selleks teostame täieliku turuuuringu kinnisvara turul toimuvast eesmärgiga kas leida uus kaasaegsem rendipind või võimalusel soetada olemasolev pind ning teostada 2-3a perspektiivis soovitavad parendused täiustamaks nii tootmise kui ka olmeruumide tingimusi.

2024a. plaanides on värskendada ettevõtte turunduskanalite põhialusteks olevat kodulehte ning samuti kaasajastada E-poodi. Pikemas perspektiivis on soov suurendada toodete otsemüüki panustades lisajõudu turundusele ning võimalike koostööpartnerite leidmisele

Majandusaasta tulemi hindas juhatus positiivseks. Ettevõtte perspektiivne tuleviku väljavaade on omanike arvamusel jätkusuutlik ning produktiivne .

Juhatuse liige

Priit Abiram 15. mai 2023

Tallinnas

AIAEKSPERT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.