Rohkema info nägemiseks:

ALAVERE POOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 884; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALAVERE POOD OÜ kohta arvamuslugu!"

ALAVERE POOD OÜ hetkeolukord

Juba 884 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 106 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Alavere Pood peamiseks tegevusalaks 2022 majandusaastal oli kauba jaemüük spetsialiseerimata kaupluses, kus ülekaalus olid toidukaubad, joogid ja tubakatooted.

Jaekaubandus toimub Alavere külas Oja tn 1 asuvas kaupluses. Müügiartiklitest on põhirõhk suunatud toidu ja esmatarbekaupadele, vähemal määral ka tööstuskaupadele.

2022.aastal oli OÜ Alavere Pood müügitulu 532 131 eurot, mis on suurenenud 0,99 % aastas. OÜ Alavere Pood müügitulust moodustas 100% müük Eestis. OÜ Alavere Pood on jätkuvalt OÜ Kodupoed keti liige, kellega koostöös tegutsedes oleme suutnud saada hankijatelt soodsaid lepinguid kaupade hankimiseks, toimib oma kaupade reklaamileht, mida klientidele edastatakse. Viiakse läbi erinevaid müügikampaaniaid.

Jätkuvalt toimub tervisekaitsealase enesekontrolli plaani jälgimine ja täiendamine vastavalt kehtivatele nõuetele.

OÜ Alavere Pood olulisemad finantssuhtarvud olid: 31.12.2022 31.12.2021

Ärirentaablus(ärikasum/müügitulu)% 1,3 % 3,5 %

Puhasrentaablus (puhaskasum/müügitulu)% 1,3% 3,5%

ROE (%) ehk omakapitali rentaablus (puhaskasum /omakapital kokku*100) 11,2 % 41,6 %

ROA (%) ehk varade rentaablus (puhaskasum / varad kokku *100) 5,4 % 16,2 % 2022.majandusaastal oli ettevõttes tööl 5 põhikohaga töötajat , kelle palgakulu oli kokku 50 092 eurot.

Juhatus töötasu ei saanud.

2023.majandusaastal jätkame jaekaubandust kohalikus kaupluses. Jätkuvalt tuleb erilist tähelepanu pöörata kulude kokkuhoiule. Vajalik on läbi viia töötajate täiendkoolitusi toodete tundmiseks, turundamiseks ja suhtlemiseks klientidega. Tulenevalt seadustest oleme ümber kohandada alkoholi ja tubakatoodete müügikohad. Renoveerimist vajab kaupluses asuv külmakamber. OÜ Alavere Pood on jätkuvalt „Kodupoed“ keti liige.

Juhatuse esimees

JAANUS KALEV

ALAVERE POOD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.