Rohkema info nägemiseks:

SHM MEDICOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1316; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SHM MEDICOR OÜ kohta arvamuslugu!"

SHM MEDICOR OÜ hetkeolukord

Juba 1316 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ SHM MEDICOR põhitegevuseks 2022a. oli med.teenuste müük.

Rahastamine toimus Ida-Viru Haigekassa lepingu alusel, mis uuendatakse iga poolaasta jooksul.

Firmas töötab neli inimest: perearst, üldarst ja 3 med.õde. Aruandeperioodil arvestati palkades kokku 97321 euro.

OÜ SHM MEDICOR teenindab kokku umbes 3275 kindlustusi ja teostab järgmisi protseduure ja uuringuid: EKG, veresuhkrut analüüsi, uriini analüüsi testribatega,

PEF-meetria koos BDT-ga, audiomeetria, otoskoopia, blokaadid, nägemisteravuse määramine, rinna näärme palpatsioon.

Tulevikus planeerin laialdast valgustustööd oma patsientide hulgas, kus see on vajalik, et lastevanematel oleks arusamm ja informatsioon peamistest lastehaigustest, nendega seotud tüsistuste ohtlikkusest.

Suurt tähelepanu pööran oma praktikas profülaktilisele tööle patsientidega. See on peamiselt tervislike eluviiside propageerimine sealhulgas suitsetamisest loobumine, kaalust mahavõtmine, füüsilise aktiivsuse tõstmine.

2022 aasta puhaskasum koostas 121903 EUR.

SHM MEDICOR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.