Rohkema info nägemiseks:

SIMATRON METSAMAJANDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1603; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SIMATRON METSAMAJANDUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

SIMATRON METSAMAJANDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 1603 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Simatron Metsamajanduse kanti äriregistrisse 03.detsembril 2002.aastal, kuid majandustegevust alustas märtsis 2003.aastal.

Seega oli lõppenud majandusaasta ettevõttele 19. täistegevusaasta.

Põhitegevusalaks oli lõppenud majandusaastal metsa ülestöötamine ja metsamaterjali ost-müük, võsastunud alade puhastamine Eesti Vabariigi piires hakkepuidu tootmise eesmärgil. Ettevõte jätkab oma tegevust samadel tegevusaladel ka järgnevatel majandusaastatel.

OÜ Simatron Metsamajanduse müügikäive oli 2022.aastal 182 457.- eurot, mis oli väikem kui 2021. majandusaasta müügikäive.

Ettevõte teenis 2022. aastal kahjumit.

Arengu ja uurimisväljaminekuid ei tehtud ja ei planeerita teha ka järgnevatel aastatel.

Äriühingu keskmine töötajate arv oli lõppenud majandusaastal 1 töötajat. Töötajate töötasude üldsumma oli 29 296.- eurot, millest juhataja palk moodustas 0.- eurot.

OÜ Simatron Metsamajanduse juhatuse liige oma liikmeksoleku eest aruandeaastal tasu ei saanud, samuti ei kasuta ta soodustingimustel ettevõtte varasid.

SIMATRON METSAMAJANDUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.