Rohkema info nägemiseks:

HANSAGAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1439; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HANSAGAS OÜ kohta arvamuslugu!"

HANSAGAS OÜ hetkeolukord

Juba 1439 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kinnitatud põhikirja alusel on OÜ-u Hansagas põhitegevuseks - gaasiseadmete paigaldamine, hooldamine, ehitamine ning torustike remonditööde teostamine.

2022. aastal OÜ Hansagas traditsioonilise äritegevuse mahtud suurendame.

2022. majandusaasta kujunes meie hinnangutel rahuldavaks. Gaasitööd on ettevõttel ainult Eesti

Vabariigi piirides. Põhiliseks klientideks on ärikliendid.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Ettevõtte pikaajalise laenu intressimäär on seotud EURIBORiga. Juhtkonna hinnangul on järgmise 12 kuu jooksul oodata intressimäärade langust, mis avaldab olulist mõju ettevõtte intressikuludele.

Personal

OÜ Hansagas keskmine töötajate arv majandusaastal oli 3 töötajat. 2021. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 45 530 eurot, s.h. koos sotsiaalmaksudega.

Tegevjuhtkonna liikmetele 2022.aastal tasusid ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Hansagas põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine jahenenud majanduskeskkonnas. Seoses karmistunud laenutingimustega ja stabiliseerunud nõudlusega, investeeringud põhivarasse ei ole planeeritud. Juhtkonna üheks prioriteediks on jätkuvalt tööde efektiivsuse suurendamine läbi tootmisprotsessi optimiseerimise ja töötajate koolitamise.

OÜ Hansagas juhtkond usub, et 2023 aastal võtmesõnaks järjes tihenevas konkurentsi tingimustes on efektiivsus. Seetõttu pöörame senisest suuremat tähelepanu uute materjalide ja tehnoloogijate rakendamisele, ning kulude optimeerimisele.

Meie eesmärkideks 2023.a. suurenda ettevõtte kasumlikust.

Tegevjuhtkonna deklaratsioon

OÜ Hansagas juhatus on äriseadustikust lähtuvalt koostanud raamatupidamise aasta aruande, mis kajastab õigesti ja õiglased äriühingu vara, kohustusi ja omakapitali ning majandustegevuse tulemust ja rahavoogusid. Raamatupidamise aastaaruande on koostavad EFSile

Raamatupidamise aastaaruandes kajastuvad olulised vara ja kohustuste hindamist mõjutavad asjaolud, mis ilmnesid bilansi kuupäeva 31.12.2022.a. ja aastaaruande koostamispäeva 27.09.2023 vahemikul.

Vara ja kohustusi on hinnatud kaalutletud ja konservatiivsetel alustel. Raamatupidamise aastaaruande koostamine nõuab hinnangute andmist. Need hinnangud põhinevad aktuaalsel informatsioonil äriühingu seisundist ning kavatsustest ja riskidest raamatupidamise aastaaruande koostamispäeva seisuga.

HANSAGAS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.