Rohkema info nägemiseks:

REVELLER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 827; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta REVELLER OÜ kohta arvamuslugu!"

REVELLER OÜ hetkeolukord

Juba 827 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 79 korda.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Reveller põhitegevusalaks 2023. aastal oli Tallinnas, Ristiku tn. 3 asuvate eluhoonete haldamine ja efektiivne majandamine.

1. detsembril 2002 aastal andis Martin Ruud oma kaks korterelamut haldamiseks üle OÜ-le Reveller. OÜ Reveller sõlmis kõik kommunaalteenuste lepingud vastavate teenuste pakkujatega ning korraldab majade jooksvaid haldusküsimusi.

Osaühingu tulud moodustuvad elanike poolt makstavatest haldusteenuse arvetest ja rendituludest ning harva ka teenuste osutamise eest kolmandatele isikutele. Martin Ruudile hoonete kasutamise eest üüri seni ei maksta.

OÜ-l Reveller ei ole palgalisi töötajaid. Martin Ruud on ettevõtte omanik ja juhatuse liige.

Aasta 2023 märksõnad: 1. Sai tehtud remont koos osaliselt uuendatud sisustusega korteris nr 15. Korteri kvaliteet paranes märgatavalt.

2. Sai tehtud remont koos osaliselt uuendatud sisustusega korteris nr 16. Korteri kvaliteet paranes märgatavalt.

3. Väikse maja trepikoda sai esimeses etapis renoveeritud. Seinad said puhastatud vanadest juhtmetest, lihvitud, pahteldatud. Trepikoda sai värvitud ajastukohastesse toonidesse. Uuendatud sai valgustus. Aasta lõpus sai tellitud ka kõikidele korteritele uued välisuksed, kuid nende tarne ja paigaldus lükkus 2024 aastasse.

4. Sai alustatud sanitaarremonti korteris nr 5.

5. Kapitaalremont korteris number 10 ei ole edasi liikunud. Eesmärk on korter kujundada ümber täiesti uudseks ja kaasaegseks korteriks, kus eelnevalt 3-toalisest korterist saab igati kaasaegne suur 2-toaline koos suure vannitoa, kahe garderoobi ning suure köögi-söögitoaga elamine.

Korteri remont on pooleli.

6. Korter 11 on tühi ja remondi ootel 7. Aasta varem soetatud korter 17 oli tühi. Korter sai põhjalikult koristatud ja on nüüd remondi ootel.

8. Korter 18 üürnik lahkus, jättes endast maha lagastatud korteri ja natuke võlga.

9. Pikalt tühjana olnud korter 7 sai uue üürniku.

10. Aiamaja sai uue vundamendi ning tõstetud ringi teise koha peale, kus ta on ümberringi hooldatav ning vihmavesi ei jookse enam aia peale.

11. Suuri üldiseid remonditöid või suuremaid arendusprojekte alustatud ei ole.

Kuidas edasi: 1. Reveller jääb edasi haldama Ristiku 3 hooneid, kuid kuna tööd on alustanud ka Ristiku 3 korteriühistu, on eesmärk 2024 aasta lõpuks anda üldine haldus ja kommunaalteenuste osutamine üle korteriühistule.

2. Plaanis on jätta kinnistu üldine haldus ja hoonete jooksev haldus korteriühistu kanda.

OÜ Reveller jääb haldama enda ja Martin Ruudi omanduses olevaid kortereid ja nende väljaüürimist. Ehk OÜ Reveller kogub endiselt üürnikelt üürirahad ja kommunaalteenuste summad ning hakkab tasuma omakorda korteriühistule korterite kommunaalkulude eest ning osutama korteriühistule teatud haldusteenuseid. Suuremaid üldiseid renoveerimistöid hakkab edasipidi korraldama korteriühistu. 2023 aasta on üleminekuaeg, mil on plaan üle minna korteriühistu põhisele majandamisele ning OÜ Revelleri roll Ristiku 3 kinnistul mõnevõrra väheneb.

3. Leida üürnikud tühjadesse remonditud korteritesse nr 15 ja 16.

4. Jätkata remonditöid: - Jätkata väikse maja trepikoja remondiga. Teha uued põrandad, vahetada korterite uksed. Maja välisuks kas renoveerida või asendada uuega.

- Lõpetada remont ja möbleerida korter nr 5 - Lõpetada remont ja möbleerida korter nr 10 - Remontida korter nr 17, et tekiks võimalus sellega kasvõi ajutiselt tulu teenida.

- Teostada sanitaarremont korteris nr 18, et seda oleks võimalik kasvõi odava hinnaga rentida. Korteri seisukord on halb.

- Alustada remonti korteris nr 11 - Alustada korter nr 12 ehk äripinna renoveerimisega - Leida üürnikud tühjadesse korteritesse nr 5, 8b, 10, 15, 16, 17, 18

Hoonetes on kokku 17 korterit ja üks mitteeluruum. Neist korteritest 13 kuuluvad ainuisikulisena Martin Ruudile, üks on Laura Ruudi ja Martin

Ruudi kaasomandis, üks korter on OÜ Revelleri ainuomandis ning kaks korterit on kolmandate isikute omanduses. Pikem eesmärk on saada kogu kinnistu Martin Ruudi ja OÜ Revelleri omandisse. Kaks kolmandate isikute omanduses olevat korterit maksavad OÜ Revellerile haldusteenuse eest 0,38 EUR m2 kohta. Rentnikud maksavad üüri vastavalt üürilepingus märgitud kokkuleppele ja lisaks haldustasu 0,80 EUR m2.

Remondifondi ei koguta. Tühje rendikortereid oli aasta lõpus 7, lisaks äripind.

Mitteeluruum ei ole endiselt kasutamiskõlbulik ja selle renoveerimine on plaanis. Tööde maht on seal väga suur, kuna tuleb üle viia keskküttel töötavale põrandaküttele.

Martin Ruud juhatuse liige

REVELLER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.