Rohkema info nägemiseks:

MONDAY MEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1581; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MONDAY MEDIA OÜ kohta arvamuslugu!"

MONDAY MEDIA OÜ hetkeolukord

Juba 1581 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Monday Media OÜ tegevuseks on TextMagic grupi aktsiate haldamine. Monday Media OÜ tütarettevõtjaks on

TextMagic AS. TextMagic grupi peamiseks tegevusalaks on mobiilturundustarkvara TextMagic haldamine, arendamine ning müük.

TextMagic Grupp koosneb 31.12.2022 seisuga TextMagic AS-st (emaettevõte) ja kahest täielikult omatavast tütarettevõttest (TextMagic Ltd. ja TM Marketing Ops Srl). TextMagic-u tegevus sai alguse 2001. aastal

TextMagic Ltd asutamisega. TextMagic grupp, mis eksisteerib ja tegutseb praegusel kujul, moodustati 2021.

aastal restruktureerimisprotsessi tulemusena, mille käigus andsid TextMagic AS aktsionärid üle TextMagic AS-ile mitterahaliste sissemaksetena osalused TextMagic Ltd.-s ja TM Ops OÜ-s ning muu TextMagic äritegevuseks vajaliku immateriaalse vara. TextMagic-u praegune pakutav toode on application-to-person (A2P) SMS-platvorm, mis võimaldab saata teateid, märguandeid, meeldetuletusi, tellimuste kinnitusi, läbi viia SMS- turunduskampaaniaid, uuringuid, kahepoolset suhtlust ja 2-faktorilist autentimist.

Grupi müügituluks 2022. a kujunes 13,9 mln eurot (2021. a 10,89 mln eurot) ning kasumiks 5,37 mln eurot (2021.

a 3,85 mln eurot). Peamine klientuur asub USA-s, Suurbritannias, Austraalias ja Kanadas. Grupi müügimahud on jätkuvalt kasvavas tendentsis. TextMagic A2P SMS-platvormi ärimahtudes esineb teatav sesoonsus - kõrgema kasutusaktiivsusega perioodid on märts kuni mai ning september kuni november. Vähemaktiivsemad kuud on seotud klientide madala äriaktiivsusega, nt puhkuste- ja pühadeperioodid.

TextMagic A2P SMS platvormi ärimahud 2022 2021 Muutus

Müügitulu (mln €) 13,83 10,9 27%

Saadetud SMS-de arv (mln tk) 294,02 248,8 18%

Aktiivsete kasutajate arv* 37 934 31 203 21%

Keskmine müügitulu kasutaja kohta (€) 365 349,3 0,4% *Aktiivne kasutaja on iga unikaalne TextMagic A2P SMS platvormi teenuseid kasutanud maksev klient vastaval perioodil.

2022. aastal investeeriti TextMagic A2P SMS platvormi arendusse palga- ja teenusekulude näol 1 528 tuhat eurot ning Touchpoint toote arendusse 2 696 tuhande euro ulatuses. Rahavoogu mõjutav investeering immateriaalsesse põhivarasse oli 3 287 tuhat eurot, millele lisandus arvestuslik optsioonikulu 948 tuhat eurot.

Kokku investeeriti immateriaalsesse põhivarasse 4 235 tuhande euro ulatuses (2021. a: 2 030 tuhat eurot*).

Investeeringutega jätkatakse 2023. aastal.

Juhatus hindas 21.04.2021-31.12.2021 perioodil kehtinud amortisatsioonimäärad konservatiivseteks tulenevalt immateriaalse põhivara poolt loodava positiivse rahavoo kasvust ning seetõttu määrati 2022. aastal alanud perioodiks varasema perioodiga võrreldes pikem kasulik eluiga.

Grupi suurimaks väärtuseks on töötajad ja teenusepakkujad, kes moodustavad rahvusvahelise meeskonna.

Panustame positiivse ja lugupidava töökeskkonna loomisse ja hoidmisse ning väärtustame töötajate huvisid, arengut ja isiklikku elu.

Peame lugu keskkonnast ja tegevuse mõjudest. Grupi tarkvarade serverid on pilvepõhised. Investeerime vastupidavatesse seadmetesse. Grupi tegevus ja meeskond on küll rahvusvaheline, kuid veebikohtumised aitavad vältida tarbetuid ärireise.

Arvestades Grupi äritegevuse rahvusvahelist olemust, on see avatud valuuta vahetuskursi muutustele. Sellised muudatused võivad mõjutada Grupi finantstulemusi negatiivsel viisil. Välisvaluutarisk tuleneb Grupi välisvaluuta varade ja kohustiste võimalikust sobimatusest. Muude välisvaluutas fikseeritud rahaliste varade ja kohustiste puhul tagab Grupp, et avatus valuutakursside kõikumistele hoitakse aktsepteeritaval tasemel, lähtudes valitsevast olukorras. Selle saavutamiseks ostab ja müüb grupp vajadusel välisvaluutat hetkekurssidega, et tulla toime kursside lühiajaliste kõikumiste negatiivsete mõjudega. Grupp ei kasuta valuutariskide maandamiseks tuletisinstrumente.

2023. aasta eesmärgiks on jätkata orgaanilist kasvu ning TextMagic SMS ja Touchpoint tarkvarade arendust.

Grupi finantsnäitajad 2022 2021

MONDAY MEDIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.