Rohkema info nägemiseks:

COINEX GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2354; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta COINEX GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

COINEX GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 2354 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

CoinEx Group OÜ oli asutatud 2002 aastal.

CoinEx Group OÜ on Eesti Krüptoraha Liidu liige ja tegeleb krüptorahaga seotud teenuste pakkumisega aastast 2015 ning ajalooliselt esimesena Eestis oli paigaldanud ka selleks otstarbeks krüptomaadi aadressil Tartu mnt.51-3a Tallinnas.

Aastal 2019 oli lisandunud veel üks teeninduspunkt Tallinnas A.Laikmaa tänaval ja sel sügisel on tulemas uus teeninduskoht Küüni tänaval

Tartus. Olemasolevate krüptomaatide asukohad on näha CoinATMRadar.com ja meie kodulehel www.coinex.eu

Kuni €1000 väärtuses tehingud toimuvad krüptomaatide kaudu suuremate summade puhul aga telleri kaudu. Krüptomaatide kaudu sooritatav tehingud toimuvad läbi ajutiste krüptorahakotti avamise faasi. Üle €1000 väärtuses tehingud toimuvad telleri kaudu.

Klientidele kes ei oma püsi krüptorahakotti krüptomaadi kaudu saab seda avada. Kliendid kes aga soovivad endale turvalisemat krüptorahakotti on CoinEx-i kontoritest võimalik soetada riistvarapõhised, ehk nn külmad rahakotid tunnustatult tootjatelt Ledger ja Trezor.

Kõik CoinEx-i kasutuses olevad krüptomaadid on Czehhi firma GeneralBytesi omad ja toimivad selle firma käest ostetud platvormil - serveri tarkvaral CAS.

Peamised virtuaalvaluutat mida saab CoinEx-is osta või müüa on Bitcoin (BTC), Etherium(ETH), Litecoin(LTC) ja Tether(USDT). Peale krüptoraha vahetust eurode vastu ja tagasi eurodest krüptorahaks, läbi telleri klient saab vahetada ka ühe krüptoraha otse teise vastu, näiteks

Bitcoini Etheriumiks.

Seega CoinEx Group OÜ osutab kolme seadusega ettenähtud virtuaalvääringu teenust: - Virtuaalvääringu raha vastu vahetamise teenust, - Virtuaalvääringu rahakotiteenust, - Virtuaalvääringu virtuaalvääringu vastu vahetamise teenust.

2021 aastal CoinEx Group OÜ tegeles peamiselt virtuaalvääringu raha vastu vahetamise teenuse pakkumisega.

2022 majandusaastal CoinEx Group OÜ teenis -602532 eurot kahjum

COINEX GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.