Rohkema info nägemiseks:

A-FLOWERS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
A-Flowers on lillefirma, mis spetsialiseerub kvaliteetsete ja värske päritoluga lillede müügile, hõlmates mitmekülgset valikut, alates lihtsatest lõikelilledest kuni pidupäeva- ja pulmakimpudeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

A-Flowers on lillefirma, kellel on rikkalikud kogemused nii floristikas kui ka ettevõtluses. Meie eesmärk on tõsta teie tuju ja saata teie elu tähtsündmusi elegantsete ja aromaatsete lilledega! Lilled on alati kaunis ja ajatu kingitus, olgu selleks siis armas üllatus või südamlik žest lugupeetud inimesele.

Meie lillevalik on mitmekülgne, hõlmates lihtsaid lõikelilli, pidupäeva- ja pulmakimpe, toataimi, lillekorve ja palju muud. Tellida saab nii meie interneti-lillekauplusest kui ka kahest esindusest Tallinnas, ja võimalus on lasta lilled mugavalt koju toimetada.

A-Flowers teeb koostööd Euroopa juhtivate lillekasvatajate ning Equadori ja Colombia parimate lillepõldudega, tagamaks, et meie kliendid saavad alati värsked ja kvaliteetsed lilled. Valdame lillede keelt ning suudame luua lummavaid roosi-, nelgi-, krüsanteemi-, tulbi-, gerbera- ja teiste lilleliikide kimbud.

Lisaks lilledele pakume ka laia valikut lillekasvatustarvikuid ja aksessuaare, sh mitmesuguseid pakkematerjale, dekoratiivseid lillepotte ning spetsiaalväetisi. Meie eesmärk on olla teie lemmiklillepood, pakkudes kiiret kohaletoimetamist, mugavaid makseviise ja atraktiivseid hindu.

Kui otsite midagi erilist, siis A-Flowers pakub ka erakordseid lilli ja kohandatud sündmuste kujundamise teenuseid. Kasutage meie veebipõhist ostlemist ja kohaletoimetamist, et muuta iga sündmus unustamatuks lillede kauniduses.

Oleme teie käsutuses, et lisada värvi ja kauneid hetki teie ellu! Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie vajadustele. A-Flowers - Teie lõputu lillede maailm!

UURI LISAKS

A-FLOWERS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Imeline lillevalik ja kiire kohaletoimetamine!

- Kadi

Teenindus oli suurepärane, lillekimp oli täiuslik!

- Andres

Tellimine oli lihtne ja mugav, suurepärane teenus!

Loo kaunid hetked A-Flowers Floristikakursustel: õpi lillede keelt!

Oled unistanud lillede keelest ja kauni loomingu loomisest? Astu sisse lillede maagilisse maailma A-Flowers floristikakursustel, kus õpid mitte ainult lillekunsti saladusi, vaid avastad ka lillede sügavama tähenduse. Floristika Algkursus: Kujunda Ilu ja Mõistmist 52 akadeemilise tunni jooksul sukeldud lilleseade kunsti sügavustesse. Õpi kimpude kombineerimist ja mõista lillede keelt. Õpetust jagatakse väikestes gruppides (5-7 inimest), tagades personaalse lähenemise. Kursuse hind: 350 EUR. Florist-Dekoraatori Kursus: Loo Eritellimusel Elegants 40 akadeemilise tunni vältel omandad

Dropdown

kõik artiklid

5 populaarset pulmakimbustiili teie suureks päevaks

Kui lähened oma suurele päevale, on iga detail oluline ja sinu pulmakimp ei ole erand. See pole lihtsalt aksessuaar; see on avaldusese, mis peegeldab sinu isikl
ssb.ee
Kui lähened oma suurele päevale, on iga detail oluline ja sinu pulmakimp ei ole erand. See pole lihtsalt aksessuaar; see on avaldusese, mis peegeldab sinu isiklikku stiili ja sinu pulma olemust. Selles postituses uurime viit populaarset pulmakimbu stiili, mis on 2023. aastal pruutide südameid võitnud. Klassikaline romantika: ajatu kaskaadkimbu Kaskaadkimbu, oma lillede ja rohelusega, mis langeb nagu juga, õhkub keerukust ja ajatut ilu. See on stiil, mis on kaunistanud kuninglikke pulmi ja jätkuvalt lemmik neile, kes otsivad klassikalise romantika puudutust. Orhideed, roosid ja liiliad on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.