Rohkema info nägemiseks:

TAMBERGI HAMBARAVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 933; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TAMBERGI HAMBARAVI OÜ kohta arvamuslugu!"

TAMBERGI HAMBARAVI OÜ hetkeolukord

Juba 933 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Osaühing Tambergi Hambaravi põhitegevus on hambaraviteenuste osutamine.

Tulud, kulum ja kasum

Majandusaastal saadi müügitulu 93 105 eurot, mis võrreldes eelmise majandusaastaga ( 80 330 eurot), suurenes 16%. Materjalide ja teenuste kulud 5 700 eurot, vähenesid 47% võrreldes eelmise majandusaastaga (10 722 eurot). Mitmesugused tegevuskulud 11 482 eurot, suurenesid 17% võrreldes eelmise majandusaastaga ( 9 844 eurot). Majandusaasta puhaskasumiks kujunes 40 057 eurot, eelmise majandusaastaga puhaskasumiks kujunes 431 eurot.

Investeeringud

Majandusaastal põhivarasse ei investeeritud.

Personal

Osaühing Tambergi Hambaravi andis majandusaastal tööd kahele inimesele kellest üks töötas osalise ajaga, kokku maksti töötasu summas 23 279 eurot, eelmisel majandusaastal maksti töötasu summas 43 669 eurot kolmele töötajale.

Juhatus on üheliikmeline. Majandusaastal juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Järgmise majandusaasta eesmärgiks on säilitada majandustegevuse kasumlikkus ja teenuse kvaliteet.

TAMBERGI HAMBARAVI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.