Rohkema info nägemiseks:

LAVERNA PUHASTUSTÖÖDE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut professionaalseid puhastusteenuseid, alates koduhooldusest kuni spetsialiseeritud põrandatöötlusteni, tagades kliendile puhtuse ja mugavuse igas olukorras.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus puhtus ületab tavalise, kus teie kodu igat nurka koheldakse suurima hoole ja tähelepanuga. LAVERNA PUHASTUSTÖÖDE OÜ usub, et puhas kodu on õnneliku elu alus. Meie missiooniks on tuua teie eluruumidesse võrdlematu puhtus, muutes need mitte lihtsalt puhtaks, vaid erakordselt puhtaks.

Alates hetkest, kui usaldate meile oma kodu, asuvad meie pühendunud professionaalid, kes on varustatud parimate tööriistade ja kõige tõhusamate puhastustehnikatega, muutma teie ruumi. Olgu selleks renoveerimisjärgne olukord, üürnike väljakolimine või lihtsalt soov põhjalikuks koristuseks, meie hoolitseme kõige eest. Meie teenused hõlmavad kodukoristust, järelparanduste koristust, vaipade puhastust ning põrandate hooldust ja töötlemist, tagades, et iga pind akendest põrandateni ja kõik vahepealne on laitmatult puhas.

Meie ekspertiis ei lõppe siin. Pakume eritöid nende ülesannete jaoks, mis nõuavad ekspertide käsitlust, nagu akende pesu ja puhastustööd. Mõistame, et teie kodu on teie peegeldus ja me oleme uhked, et saame selle särama panna. Meie pühendumus tipptasemele kajastub meie rahulolevate klientide häältes, kelle tunnistused räägivad meie pakutava kvaliteedi keelt.

Valmis kogema Laverna erinevust? Küsige täna hinnapakkumist või helistage meile HAAPSALUS numbril 52 50 450 või PÄRNUS numbril 53 436 994. Las me võtame enda kanda koristamise koorma, et teie saaksite nautida täiuslikult hooldatud kodu mugavust ja rahu.

Uurige meie teenuste, toodete ja Laverna meeskonna kohta rohkem meie veebisaidil. Püsige kursis viimaste uudiste ja näpunäidetega laitmatu keskkonna säilitamiseks. LAVERNA PUHASTUSTÖÖDE OÜ ei tee teie kodu lihtsalt puhtaks; me hoolitseme selle eest nagu omaenda eest. Sest kui teie kodu särab, siis särab ka meie.

Külastage meid aadressil www.laverna.ee ja tutvuge meie tegemistega Facebookis, et saada osa meie kogukonnast, mis väärtustab puhtust ja kvaliteeti ennekõike.

LAVERNA PUHASTUSTÖÖDE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter

Suurepärane teenus ja tähelepanu detailidele!

- Kadi

Professionaalne ja kiire teenindus. Rõõm näha, et nende jaoks on iga ülesanne oluline.

- Jaanika

Tõhus ja viisakas personal. Teenindus, mida võib usaldada!

LAVERNA PUHASTUSTÖÖDE OÜ tegevusaruanne 2022

Laverna Puhastustööde OÜ peamiseks tegevusalaks on hoonete koristamine, üldiselt puhastusteenuse osutamine. Kõrvaltegevusaladeks on puhastuskeemia ja -tarvikute, olmepaberite ja -kandurite müük ning vahetusvaipade renditeenus. Aruandeaastal investeeriti materiaalsesse põhivarasse 4 583 eurot. 2022 aastal moodustus Laverna Puhastustööde OÜ müügitulu 528 714 eurot ja muud äritulud summas 10 804 eurot. Aruandeaastal võrreldes 2021 aastaga suurenes müügitulu ca 12 %. Laverna Puhastustööde OÜ aruandeperiood lõppes kasumiga summas 2 345 eurot Kogu realisatsioon toimus Eesti Vabariigis (100 %).

Dropdown

kõik artiklid

Ehitusjärgne koristus: Mida tähele panna?

Pärast seda, kui tolm on langenud ja viimane nael on sisse löödud, kerkib esile uus väljakutse: ehitusjärgne koristus. See etapp on oluline ehitusplatsi muutmis
ssb.ee
Pärast seda, kui tolm on langenud ja viimane nael on sisse löödud, kerkib esile uus väljakutse: ehitusjärgne koristus. See etapp on oluline ehitusplatsi muutmiseks elamiskõlblikuks ja kutsuvaks ruumiks. See hõlmab mitte ainult tolmu pühkimist, vaid tagab, et iga nurk ja praokene on ehitusjääkidest vaba. Ehitusjärgne koristus on oluline ohutuse, esteetika ja uue või renoveeritud ruumi pikaealisuse jaoks. See on viimane samm enne, kui kinnisvara saab tõeliselt muutuda koduks või funktsionaalseks äripinnaks. Ehituse järgsete tagajärgedega tegelemine võib olla ülekaalukas. Koristusprotsess on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.