Rohkema info nägemiseks:

LUNDEN EESTI KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 555; jälgijaid - 41. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUNDEN EESTI KINNISVARA kohta arvamuslugu!"

LUNDEN EESTI KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 555 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Lunden Eesti Kinnisvara OÜ põhitegevusalaks on kinnisvaratehingud, kinnisvara haldmine, kinnisvara müük ja kinnisvara rentimine. Ettevõtte omanduses on kinnistu Loo alevikus, ehitatud on laiendus, vanas hoone osas on tehtud kapitaalremont, 2021 aastal valmis ka kontoriosa juurdeehitus. Ruumidele on leitud kindel rentnik.

2023 aasta eesmärgiks on stabiilse müügitulu ja kasumi teenimine. Aruandeaastal ei tehtud kinnisvaraoste ega parendusi. Samuti ei ole neid plaanis teha ka 2023 majandusaastal.

Juhatuse liikmetele arvestati töötasu summas 24 711 eurot, töötasud 2021/2022 majandusaastal olid summas 22 227 eurot.

Juhatuse liikmetega ei ole seotud potentsiaalseid kohustusi.

2020 aasta alguses kinnitati uue koroonaviiruse (Covid-19) olemasolu ja jätkuvalt on see levinud kogu maailmas, sealhulgas Eestis. Tänaseks päevaks on sellega aga harjutud, probleeme ettevõtetele ja majandustegevusele enam ei tekita.

Venemaa - Ukraina sõda, mis algas veebruaris 2022 on jätkuvalt käimas. Negatiivseks mõjuks on probleemid ülemaailmsel toorainete turul, lisaks on sellel väga suur osa energiahindade kallinemisel. Erinevate toodete ja teenuste hinnatõusud on kiirelt kasvatanud inflatsiooni, mille leevendamiseks on keskpank tõstnud baasintressi määrasid.

Ettevõtte hinnangul on tegevuskeskkonna üldine (makromajanduslik) areng avaldnud negatiivset mõju finantstulemustele läbi kiirelt tõusnud intressimäärade.

Finantsinstrumentide finantsriskide maandamise eesmärgid ja põhimõtted:

Ettevõtte tegevus on avatud kahele finantsriskidele: intressimäära risk ja likviidsusrisk. Intressimäära risk kasvab, kui üldised intressimäärad hakkavad kasvama. Selle riski maandamiseks ettevõte ei tee uusi investeeringuid, mis suurendaksid laenukoormust ja seeläbi ka intressi maksmise kohustust. Maksimaalsel võimalikul määral tasutakse laenu, mille läbi väheneb laenukoormus.

Juhtkonna hinnangul ettevõttel likviidsusprobleeme ei teki, kuna ettevõttel ei ole võetud laene finantsasutustelt ning ettevõtte ainus klient on ka tema laenuandja.

Ettevõtte äritegevust Covid-19 oluliselt ei mõjuta, otsest olulist mõju ei ole Venemaa - Ukraina sõjal. Kõige olulisemat mõju omab inflatsiooni ohjamiseks tehtud intressimäärade tõus.

Olulisemad finantssuhtarvud:

Ärirentaablus (%) = ärikasum / müügitulu *100 2022: 27,46 % 2021: 30,66 %

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustused 2022: 7,86 % 2021: 4,78 %

LUNDEN EESTI KINNISVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.