Rohkema info nägemiseks:

JOANETI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume teile taskukohaseid ja lihtsalt paigaldatavaid Saksa firma SOMMER antriebs- und funktechnik gmb väravaautomaatikaid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Pakume teile taskukohaseid ja lihtsalt paigaldatavaid Saksa firma SOMMER antriebs- und funktechnik gmb väravaautomaatikaid.

Lisaks pakume:

  • GSM kontrollerit, mis võimaldab telefoni abil väravat avada ka distantsilt.
  • Induktsiooniandurit, mis avab värava automaatselt kui autoga värava lähedale sõita.
  • Programmkella, mille abil saab jätta värava soovitud ajavahemikul avatuks või suletuks.

Automaatika, mis muudab igapäevaelu lihtsamaks:

  • Jalgvärava funktsiooni abil saab avada ühe väravatiiva võimaldades siseneda näiteks jalakäijal või ratturil.
  • Automaatse sulgemisfunktsiooniga saab panna värava sulguma teatud aja möödudes. Saate olla kindel, et värav on alati suletud.
  • Fotosilmaga automaatse sulgemisfunktsiooniga saab panna värava sulguma kohe peale värava ava läbimist.

Paigaldus
Väravaautomaatika paigaldus ja ühendamine on tehtud lihtsaks. Automaatika komplektis on kaasas kõik paigaldamiseks vajalik, et klient saaks soovi korral paigaldustööd ise teha. Kui paigaldus ise ette võtta tuleb kokkuvõttes soodsam ka väravaautomaatika hind.

Meil on tänaseks juba pea 20 aastast kogemust väravate, tõkkepuude ja väravaautomaatika valdkonnas ning tänu väga heale koostööpartnerile, kelleks on Saksamaa suurimaid automaatika toodete pakkujaid SOMMER antriebs- und funktechnik gmb, saame pakkuda oma klientidele kvaliteetseid ja vastupidavaid  väravaautomaatikate ja tõkkepuude lahendusi.
Teeme aiaehituse vallas koostööd usaldusväärsete koostööpartneritega, et pakkuda kliendi jaoks mugavat võimalust saada ühest kohast nii väravad, automaatika kui ka piirdeaed.

Väravad valmistatakse vastavalt kliendi soovile ja objekti vajadusele, kasutades järele proovitud kvaliteetseid materjale ja viimistlustehnikaid, mis tagavad töökindluse ja väravate hea väljanägemine pikkadeks aastateks.

Oleme spetsialiseerunud järgmistele valdkondadele:

Tahame pakkuda oma klientidele alati parimat. Pikaajalisele kogemusele toetudes saame abiks olla nõuandmisest kuni paigalduseni!

JOANETI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Hannes V.

Nende tiibvärava automaatika töötab sujuvalt ja paigaldus oli kiire

- Veiko L.

Suurepärased tiibväravad! Töötab nagu kellavärk ja paistab välja fantastiline.

- Lauri R.

Olen äärmiselt rahul Joaneti OÜ poolt pakutud tõkkepuudega. Neil oli suurepärane teenindus ja toode vastab täielikult minu ootustele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JOANETI OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Joaneti põhitegevusalaks on läbipääsusüsteemide paigaldamine ja müük. Käive OÜ Joaneti 2023 aasta käive oli 131 301 eurot. Möödunud aruandeperioodiga võrreldes käive suurenes 17 301 euro võrra. Töötajad 2023 aastal oli ettevõttes 2 töötajat. OÜ Joaneti on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

Tõkkepuud

Tõkkepuu on mõeldud selleks, et reguleerida liiklust erinevatel territooriumitel ning sobib hästi autode sisse- ja väljasõidu piiramiseks. Näiteks parklasse või
ssb.ee
Tõkkepuu on mõeldud selleks, et reguleerida liiklust erinevatel territooriumitel ning sobib hästi autode sisse- ja väljasõidu piiramiseks. Näiteks parklasse või ettevõtte territooriumile. Tõkkepuu eeliseks värava ees on suurem avanemise ja sulgemise kiirus, aga ka kerge ja lihtne konstruktsioon ning paigaldus. Samuti vajab tõkkepuu töötamiseks vähem ruumi kui ükskõik milline värav. Miinuseks võib tuua poomi suhteliselt väikese vandaalikindluse ja asjaolu, et avatud asendis ulatub poomi kõrgus 7 meetrini, mis seab asukohale mõningased piirangud. Paigaldus Tõkkepuu paigaldus betoonalusele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.