Rohkema info nägemiseks:

SAREL EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 355; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAREL EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

SAREL EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 355 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sarel Eesti OÜ on ettevõte, mis tegeleb mööbli müügi ja paigaldusega ning raamatupidamisteenuste osutamisega.

2022. aastal jätkus uute koostööpartnerite otsing ning uute tegevussuundade otsingud.

2022. aasta olulisemateks sündmusteks võib pidada keskendumist tegevuse jätkumisele, lisaks sellele uute tegevussuundade strateegilise plaani koostamine ning kliendibaasi suurendamine. Juhatusel pole endiselt kavatsust võtta lisakohustusi pangalaenude näol ning seetõttu on jätkatud läbirääkimiste pidamist võimalike koostööpartneritega ja potentsiaalsete klientidega. Tagasi vaadates hindab juhatus eelmise aasta rahuldavaks ning vaatab lootusrikkalt tulevikku.

2022. aasta tähtsamateks arengusuundadeks peab juhatus endiselt koostöölepete edasiarendamist, käibe ja kliendibaasi suurendamist ja võimaluste uurimist tegevuse laiendamiseks eelkõige Eestis ning võimalusel ka väljapoole Eestit. Juhtkonna üheks prioriteediks on teenuse efektiivsuse ja kvaliteedi suurendamine.

Juhatus koosnes kahest liikmest ja nimetatud majandusperioodil juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu ei ole makstud.

Jaan Punisson

Juhatuse liige /allkirjastatud digitaalselt/

SAREL EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.