Rohkema info nägemiseks:

INFOSYS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1554; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INFOSYS OÜ kohta arvamuslugu!"

INFOSYS OÜ hetkeolukord

Juba 1554 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

InfoSys OÜ (edaspidi Firma) on arvutite tarkvaraarendusega tegelev ja tarkvarateenuseid pakkuv ettevõte, mille põhitegevusteks on infosüsteemide loomine, müük, haldamine ning hooldamine ja tellimustööd erinevate firmade tarkvaratoodete loomiseks ja edasiarendamiseks.

Firma tegevus on seotud kaheksa põhivaldkonnaga: (cid:127) majutusasutuste, rehabilitatsiooniasutuste ja spa-teenuseid pakkuvate ettevõtete tegevust toetav tarkvara; (cid:127) toitlustusettevõtete tegevust ja kaupade müüki ning tarbekaupade müüki toetav tarkvara; * turismibüroode tegevust toetav tarkvara; (cid:127) valuutavahetusteenust toetav tarkvara; (cid:127) transpordilogistikat toetav tarkvara; * laevapiletide müüki toetav tarkvara; * tollideklaratsioonide genereerimist toetav tarkvara; (cid:127) statistikaaruannete edastamist Statistikaametile toetav tarkvara.

Majutusettevõtete ja rehabilitatsiooniasutuste tarkvara alal jätkas Firma tema poolt välja töötatud väike- ja keskmistele hotellidele ja rehabilitatsuooniasutustele mõeldud on-line haldussüsteemi HOTIS Express hooldust tarkvararendi e-teenusena.

Toitlustusettevõtete tegevust toetava tarkvara alal jätkas Firma tema poolt välja töötatud restoran-pagar-kondiiter-kohvik laoarvestuse, tootmise ja müügi infosüsteemi KAKUKE hooldust tarkvararendi e-teenusena. Infosüsteem KAKUKE on ühiselt kasutatav nii koos põhisüsteemiga HOTIS Express.

Aastal 2022 jätkus tellimuspõhise süsteemi BOGER, reisikorradate tegevust toetva süsteemi SFINKS ja valuutavahetuspunktidele mõeldud haldussüsteemi VALUUTA hooldus.

Firma poolt väljatöötatud süsteemide HOTIS Express, SFINKS, KAKUKE, BOGER ja VALUUTA rahaliste litsentsi- ja hoolduslepingute alusel kasutavate ettevõtete arv 2022. aasta lõpus oli 35.

Logistikatarkvara alal jätkati eelnevatel aastatel välja töötatud tarkvarasüsteemi DEKLARANT (tollideklaratsioonide vormistamiseks Tollile) haldamist ja tarkvarasüsteemi EasyStat täiendamist ja haldamist logistikaga tegelevate firmade juures. Logistikatarkvara rahaliste litsentsi- ja hoolduslepingute alusel kasutavate ettevõtete arv 2022. aasta lõpus oli 4.

2023. aastal jätkub ülalnimetatud tarkvaratoodete pidev edasiarendamine ning täiustamine, samuti nende kasutuslitsentside müük, haldamine ja hooldamine rahaliste lepingute alusel.

Firma müügitulu 2022. aastal oli 26 923 eurot. Töötajate keskmine arv 2022 aastal oli 2.

Energia kriis, sôda Ukrainas ja COVID-19 pandeemia halvendas Firma klientide klientide finantsolukorda. Seega vähenes ka Firma tulubaas.

Juhatuse liige

Elvi Pruuden

INFOSYS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.