Rohkema info nägemiseks:

TERMIKS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud küttesõlmede rekonstrueerimisele ja automatiseerimisele, auru-, kütte- ja kaugküttetorustike ehitamisele, soojustustöödele, soojuskonsultatsioonidele ning gaasiseadmete ja katlamajade projekteerimisele, paigaldamisele ja hooldusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on meie suurim väärtus. Oleme kokku toonud tipptasemel spetsialistid küttesüsteemide valdkonnas, kes omavad aastatepikkust kogemust ja ekspertiisi. Iga meie meeskonnaliige jagab kirge innovatsiooni, kvaliteedi ja klientide rahulolu vastu. Meie insenerid, tehnikud ja hooldusmeeskond töötavad sünergiliselt, et pakkuda parimaid lahendusi igale projektile.

Tegevusvaldkonnad

Meie tegevusala hõlmab laia valikut küttesüsteemide lahendusi, mis vastavad erinevatele klientide vajadustele. Meie teenuste hulka kuulub:

  • Küttesüsteemide projekteerimine: Oleme spetsialiseerunud küttesüsteemide projekteerimisele, mis vastavad teie konkreetsetele nõudmistele ja eesmärkidele.

  • Seadmete tarnimine ja paigaldamine: Pakume kvaliteetseid kütteseadmeid ja torustikke ning paigaldame need professionaalselt.

  • Seadistus ja käivitamine: Tagame, et teie küttesüsteemid töötavad optimaalselt, seadistades ja käivitades need hoolikalt.

  • Hooldustööd: Meie meeskond on alati valmis teie küttesüsteeme hooldama ja tagama nende tõrgeteta toimimise.

  • Auruvarustussüsteemid: Lisaks küttesüsteemidele paigaldame ja hooldame erinevaid auruvarustussüsteeme tootmisprotsessidele.

  • Tehnovõrkude projekteerimine ja soojusautomaatikatööd: Teostame tehnovõrkude projekteerimist ja soojusautomaatikatöid, et tagada teie süsteemide efektiivne juhtimine.

  • Radiaator-, põranda- ja õhkküttesüsteemid: Ehitame erinevat tüüpi küttesüsteeme, sealhulgas radiaator-, põranda- ja õhkküttesüsteeme, mis vastavad teie ruumide konkreetsetele nõudmistele.

Oleme uhked selle üle, et oleme usaldusväärne partner küttesüsteemide valdkonnas ning meie lahendused on alati kvaliteetsed, energiatõhusad ja keskkonnasõbralikud. Meie eesmärk on pakkuda teile parimat võimalikku teenust ja lahendusi, mis vastavad teie vajadustele. Tänu meie kogemustele ja ekspertiisile oleme valmis aitama igas suuruses projektidega.

Kui otsite usaldusväärset partnerit küttesüsteemide lahenduste osas, siis võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil oma projektid teoks teha!

Vaata rohkem

TERMIKS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek K.

Olen äärmiselt rahul teie ettevõtte pakutud küttesüsteemide täislahendustega. Alates projekteerimisest kuni seadmete tarneni ja lõpuks paigaldamise ning seadistuse-käivitamiseni, oli kogu protsess sujuv ja professionaalne.

- Mart P.

Teie ettevõte osutus suurepäraseks partneriks meie auruvarustussüsteemi projektis. Teie meeskond paigaldas nii maa-aluseid eelisoleeritud torustikke kui ka maapealseid kütte- ja aurutorustikke koos kvaliteetse isoleerimisega.

- Kristiina L.

Olen äärmiselt rahul teie ettevõtte poolt pakutud küttesüsteemide ehitamise teenusega. Teie meeskond oli kiire, täpne ja väga professionaalne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TERMIKS GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Aruandeaasta peamiseks tegevusvaldkondadeks olid tähtsuse järgi: 1. Gaasitööd( väli- ja sisegaasiprojektide ehitamine, maagaasiseadmete paigaldamine, gaasisõlmede ehitus, hooldus, seadistus, renoveerimine, sisegaasisüsteemide kontroll, järelvaataja teenus, konsultatsioon) 2. Katlamajad(peamiselt uute, aga ka kasutatud seadmete müük (sh. projekteerimine, rajamine, automatiseerimine, veeanalüüsid, katelde uuringud, eelkollete remont, järelvaataja teenus, soojustehn. konsultatsioonid) 3. Soojasõlmed(seadmete müük, projekteerimine, ehitamine, renoveerimine, remonttööd, happepesu,

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas täiustatud energiasüsteemide ehitus võib teie äri revolutsioneerida

Kui ettevõtted püüavad konkurentsivõimelisel turul edukad olla, siis täiustatud energiasüsteemide kasutuselevõtt ei ole lihtsalt trend, vaid strateegiline samm.
ssb.ee
Kui ettevõtted püüavad konkurentsivõimelisel turul edukad olla, siis täiustatud energiasüsteemide kasutuselevõtt ei ole lihtsalt trend, vaid strateegiline samm. TERMIKS GRUPP OÜ on selle revolutsiooni eesliinil, pakkudes tipptasemel energiasüsteemide ehitust, mis võib muuta teie ettevõtte tegevust. Selles postituses uurime viit viisi, kuidas need süsteemid võivad teie äri kasuks töötada. 1. Suurendatud energiatõhusus Täiustatud energiasüsteemid hõlmavad viimaseid tehnoloogiaid, mis on mõeldud efektiivsuse maksimeerimiseks. Kõrge jõudlusega katladest nutikate HVAC-süsteemideni tagavad need

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.