Rohkema info nägemiseks:

TÕNISMÄE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 779; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TÕNISMÄE OÜ kohta arvamuslugu!"

TÕNISMÄE OÜ hetkeolukord

Juba 779 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tõnismäe OÜ on asutatud 2003.a. aprillis. Äriühingu põhitegevusaladeks kavandati litsentseerimisele mittekuuluvate finantsteenuste osutamine ja investeerimisalane tegevus ning litsentseerimisele mittekuuluvad väärtpaberitehingud, juhtimis-ja konsultatsiooniteenused ning kinnisvaratehingud.

Üksteisele järgnevad kriisid ühiskonnas on mõjutanud kogu ettevõtlust negatiivselt. Nii ka kinnisvarasektorit. Pikaajaliste üürilepingute hinnad neutraliseerivad tsüklilisuse mõju ja need jäid stabiilseks. Uute soetatud korterite üürihinnad olid langustrendis. Eelpool nimetatu ning uute korterite sisustuskulud mõjutasid müügikäivet ja kasumit, mis vähenes. Volatiilse üürituru tõttu jäid kinnisvara väärtused muutmata ning on bilansis kajastatud 2023. a. alguses tehtud hindamiste alusel. Majandusekspertide hinnangul on negatiivsete emotsioonide põhjal tehtud otsused allapoole kallutatud ja ei peegelda majanduse tegelikku olukorda adekvaatselt. Kuna kõik üürid tasutakse eurodes, siis valuutakursside ega intressimäärade muutused üürileandjat ei mõjutanud. Energiahindade tõus kommunaalkuludes küll kajastus, kuid ei mõjutanud üürnike maksedistsipliini.

2024.a. Tõnismäe OÜ investeerimisstrateegiates muudatusi teha ei planeeri. Soodsatel võimalustel investeeritakse tootmisettevõtete aktsiatesse, tootmiskinnistutesse ja elamufondi. Võimalusel katsetatakse investeerimisvõimalusi ka erinevate finantsmudelite kaudu.

Tõnismäe OÜ ei ole väljastanud garantiisid ega võtnud kohustusi, mis võiksid järgmiste majandusaastate tulemusi mõjutada. Müügitulud on igakuised ja periooditi ei erine. Tõnismäe OÜ tegevus on jätkusuutlik, maksevõime on hea ja edasine tegevus finantsiliselt hästi tagatud.

Bilansijärgse perioodi vältel 31.12.23.a. kuni tänaseni on kinnisvara hinnad Eestis olnud langustrendis ja ka igakuised üürisummad on mõnevõrra langenud.

Peamised finantssuhtarvud 2023 2022

Müügitulu (EUR) 72 820 93 969

Käibe kasv -22,5% -21,75%

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) 1,04 23,8

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Käibe kasv (% ) = (müügitulu 2023- müügitulu 2022)/ müügitulu 2022 *100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustised

Tõnis Mäerand juhataja

TÕNISMÄE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.