Rohkema info nägemiseks:

TERATERM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1155; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TERATERM OÜ kohta arvamuslugu!"

TERATERM OÜ hetkeolukord

Juba 1155 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Teraterm loodi 08.08.2006

Juhatus koosneb ühest liikmest. Töötasu juhatusele määratud ei ole.

Osaühing Teraterm põhitegevuseks on metsandust abistavad tööd.

2021.a. realiseerimiskäive oli 585 843 EUR 2022.a. realiseerimikäive oli 622 180 EUR 2023. aatal jätkab osaühing oma senist tegevust.

Juhtkond on hinnanud globaalse likviidsuskriisi ja sellega kaasnenud üldise majanduskriisi mõjusid ettevõtte äritegevusele.Juhtkonnal ei ole võimalik usaldusväärselt ennustada, milline on majnduskriisi mõju ettevõtte tegevusele ja finantspositsioonile..

Juhtkond useb,et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmede, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus ja kasv praegustes tingimustes.

Andres Kits

Osaühing Teraterm juhatuse liige

TERATERM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.