Rohkema info nägemiseks:

VLADIMIR DUDAR FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme teie usaldusväärne partner nii väikeste kui ka suurte puksiirtöödega seotud väljakutsetes. Olenemata sellest, kas vajate kiiret abi linnas või kaugemal maanteel, oleme alati teie kõrval, valmis aitama.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme kõrgelt kvalifitseeritud ja varustatud tipptasemel varustusega, et tagada teie sõiduki ohutus ja sujuv transport.

Oleme pühendunud teie rahulolu tagamisele igas olukorras. Olgu tegemist väikese autosõiduaja lõpuga, kui olete tee ääres lihtsalt jõude või suuremahulise ehitustehnika transportimisega, meie meeskond on alati valmis reageerima kiiresti ja professionaalselt.

Meie teenuste mitmekesisus

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Väikesed puksiirtööd: Kui olete jäänud autoavariisse, on meie meeskond teie jaoks olemas. Aitame teil sõiduk taas liikuma saada ja vajadusel teisaldame selle remonditöökotta.

  • Suured puksiirtööd: Lisaks sõiduautodele oleme spetsialiseerunud rasketehnika ja ehitusmasinate puksiirtöödele. Hoolimata sõiduki suurusest või kaalust, suudame selle ohutult ja professionaalselt sihtkohta transportida.

Meie eesmärk on pakkuda usaldusväärset ja kiiret teenust, mis aitab teid erinevates sõidukiga seotud olukordades. Teie turvalisus ja sõidukite heaolu on meie prioriteet ning usaldades meid, saate kindlustunde, et olete headel kätes.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

VLADIMIR DUDAR FIE kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Meie kogemus seoses puksiiritöödega on olnud hea.

- Mari M.

Väga hea teenus, mida võin soovitada kõigile!

- Kati L.

Aitäh, et olete alati olemas ja kiiresti reageerite!

Kütuse toomine - kuidas see aitab sõidukite juhte hädas olles?

Kui oled kunagi olnud olukorras, kus sõiduk lakkab ootamatult töötamast, tead kui tülikas ja ebamugav see võib olla. Üks peamisi põhjusi, miks see juhtub, on kütuse puudus. Õnneks on olemas teenus, mis aitab sõidukijuhtidel sellises olukorras - kütuse toomine. Kütuse toomise teenus on mõeldud juhtidele, kes on kütusega hätta jäänud ja vajavad kiiret abi. See teenus on saadaval 24/7 ja võib päästa sõiduki omaniku palju aega ja vaeva. Kütuse toomine võib aidata sõidukijuhti ka siis, kui ta on ummikus või kaugel asulatest, kus tanklaid pole. Kütuse toomise teenus on saadaval ka piirkondades,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimub avariiliste sõidukite äravedu?

Avariiliste sõidukite vedu on teenus, mis on oluline nii sõidukijuhtidele kui ka teiste teel liiklejatele. See teenus võimaldab kiiret ja turvalist transpordivõ
ssb.ee
Avariiliste sõidukite vedu on teenus, mis on oluline nii sõidukijuhtidele kui ka teiste teel liiklejatele. See teenus võimaldab kiiret ja turvalist transpordivõimalust avariilisele sõidukile ning vähendab võimalikke ohte ja probleeme teistele liiklejatele. Avariiliste sõidukite vedu võib olla vajalik mitmel põhjusel. Näiteks võib auto olla teelt välja sõitnud, avariisse sattunud või mõnel muul viisil kahjustunud. Sellises olukorras ei pruugi auto olla sõidukõlblik ja selle transportimine võib olla keeruline. Siin tulebki appi avariiliste sõidukite vedu. Esimene samm avariiliste sõidukite

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.