Rohkema info nägemiseks:

LEILI BRIKETT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Enam kui 20-aastase tegevusajaloo jooksul oleme kogunud kuhjaga teadmisi ja kogemusi pakkumaks meie klientidele seda, mida nad vajavad ning alati ka natuke rohkem.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Üle kahe aastakümne on LEILI BRIKETT OÜ olnud lugematute kodude soojuse allikaks. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda kvaliteetseid brikette ja küttematerjale, mis süütavad mitte ainult leegid, vaid ka meie klientide südamed. Täna oleme uhked, et oleme juhtiv turba brikettide, kütteklotside, küttepuude, puidubrikettide ja teiste küttematerjalide pakkujad.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie loosung: 'Soojust tänaseks, hoolt homseks!' Uskudes toodetesse, mis mitte ainult ei rahulda teie vahetuid küttevajadusi, vaid aitavad kaasa ka jätkusuutlikule tulevikule. Iga meie kataloogi toode on meie kvaliteedi, jätkusuutlikkuse ja kliendirahulolu pühendumuse tunnistus.

LEILI BRIKETT OÜ mõistab, et õige küttesüsteem võib muuta maja koduks. Seetõttu pakume erinevaid tooteid, mis sobivad igat tüüpi ahjudele, kaminale ja küttesüsteemidele. Olgu selleks siis hubane õhtu tule ääres või teie pere soojas hoidmine terve talve vältel, meie briketid ja graanulid on loodud pakkuma maksimaalset küttevõimsust ja minimaalset keskkonnamõju.

Meie lubadus teile on lihtne: Tasuta transport alates ühest alusest valitud piirkondades, 100% kvaliteedigarantii kõigile meie toodetele ja konkurentsivõimeline hinnastamine eripakkumistega meie püsiklientidele. Oleme uhked kiire ja usaldusväärse teeninduse üle, tarnides teie küttevajadused teile sobival ajal.

Liituge rahulolevate klientide perega, kes on kogenud LEILI BRIKETT OÜ soojuse ja usaldusväärsuse. Esitage oma tellimus juba täna ja nautige sooja kodu mugavust, teades, et olete teinud keskkonnasõbraliku valiku oma küttevajaduste jaoks. Külastage meid meie uuel aadressil Maardus või helistage meile numbril +372 5692 4924, et saada rohkem teavet meie toodete ja teenuste kohta. Teie teekond soojema, rohelisema kodu poole algab meiega.

UURI LISAKS!

LEILI BRIKETT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiit R.

Täiesti rahul! Kvaliteetne kaup ja suurepärane teenindus.

- Raul M.

Olen Leili Briketi klient juba aastaid. Kvaliteet ja teenus on alati tipptasemel.

- Liina H.

Leili Briketi meeskond on alati abivalmis ja sõbralik.

Kvaliteetse Küttematerjali Valik: Parimad valikud Sinu kodu soojendamiseks

Kui otsid usaldusväärset küttematerjali, võid kindel olla, et Leili Brikett OÜ pakub parimat valikut. Nende pelletid, puitbriketid ja kaminapuud on kõrgekvaliteetsed ja tõhusad. Pelletid: Tartu Graanuli toodetud pelletid on ideaalne valik pelletikateldesse ja -kaminitesse. Saepuru koostis tagab tõhusa ja puhta põlemise. Puitbriketid: Nende RUF ja Nielsen puitbriketid on valmistatud kvaliteetsest saepurust ning pakuvad suurepärast kütteväärtust ja vähese tuhasusega põlemist. Kaminapuud: Saadaval on kuivad lepa ja kase kaminapuud, mis on mugavad kasutada ja tagavad kodu hubase soojuse.

Dropdown

kõik artiklid

Puidubrikettide keskkonnasõbralikkusest

Puidubriketid on tahke kütus, mis on valmistatud pressitud kuivadest puiduosakestest, nagu saepuru ja höövelspoon. Need on puidutööstuse kõrvalsaadus, mis tähen
ssb.ee
Puidubriketid on tahke kütus, mis on valmistatud pressitud kuivadest puiduosakestest, nagu saepuru ja höövelspoon. Need on puidutööstuse kõrvalsaadus, mis tähendab, et need on valmistatud materjalidest, mis muidu läheksid raisku. Puidubriketid on tuntud oma kõrge tiheduse ja madala niiskusesisalduse poolest, muutes need tõhusaks ja puhtapõlemiseks soojusallikaks. Erinevalt traditsioonilisest küttepuust on puidubriketidel ühtlane kuju ja suurus, mis võimaldab paremat põlemiskontrolli ja ühtlasemat soojuse väljundit. Samuti võtavad nad vähem hoiuruumi ja on kergemini käsitsetavad, muutes need

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.