Rohkema info nägemiseks:

MH EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegevusvaldkond hõlmab korterelamute ja muinsuskaitse objektide renoveerimist, arhitektuursete lahenduste väljatöötamist, üksikelamute ja korterelamute ehitust ning pinnasetöid ja sanitaartehnilisi teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme ja millega tegeleme?

Oleme pühendunud meeskond, kes opereerib mitmetel ehitusalastel valdkondadel, et pakkuda klientidele terviklikke ehituslahendusi. Ehitustööde valdkonnas on meie meeskond hästi koolitatud ja omab laialdasi kogemusi erinevates ehitusprojektides, olgu selleks siis uusehitised, laiendused või muud keerukamad tööd.

Ehitusvaldkond on lai ja nõudlik ning meie eesmärk on pakkuda klientidele täielikku teenuste spektrit, olgu tegemist siis suurte ehitusprojektide või väiksemate renoveerimistöödega. Meie kogenud spetsialistid on valmis võtma vastu igasuguseid väljakutseid, tagades alati kvaliteetse ja tervikliku lähenemise.

 Meie ehitusjärelvalve spetsialistid tagavad, et iga projekt vastaks rangetele standarditele ja ohutusnõuetele, tagades seeläbi klientidele rahu ja kindlustunde.

Viimistlustööde alal oleme tuntud oma täpsuse ja loomingulise lähenemise poolest. Olgu tegemist siis sisekujunduse või välisviimistlusega, meie eksperdid tagavad, et lõpptulemus oleks mitte ainult vastupidav ja praktiline, vaid ka esteetiliselt nauditav.

Renoveerimisprojektide puhul suudame säilitada olemasoleva struktuuri ajaloolist väärtust, samas kaasates kaasaegseid lahendusi ja tehnoloogiat. Oleme pühendunud sellele, et säilitada olemasolevad ressursid ja samal ajal täiustada hoone funktsionaalsust.

Pinnasetööde valdkonnas suudame pakkuda mitmesuguseid teenuseid, alates mulla liigutamisest kuni maapinna tasandamiseni, tagades seeläbi ehitusprojekti sujuva kulgemise.

Projekteerimise ja kinnisvaraarenduse alal töötame välja innovatiivseid ja jätkusuutlikke lahendusi. Meie eesmärk on mitte ainult vastata praegustele vajadustele, vaid ka luua tulevikku suunatud, funktsionaalseid ja esteetilisi ruume.

Sanitaartehniliste tööde valdkonnas tagame, et veesüsteemid, küttesüsteemid ja kanalisatsioon vastaksid kõrgeimatele standarditele, tagades klientidele mugavuse ja ohutuse.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

Kokkuvõtlikult võib öelda, et oleme professionaalne meeskond, kes tegeleb mitmesuguste ehitusprojektidega, pakkudes kvaliteetseid ja terviklikke teenuseid erinevates ehitusvaldkondades. Meie pidev pühendumus kvaliteedile, klientide rahulolu ja tehnoloogiliste uuenduste jälgimine muudab meid usaldusväärseks partneriks igas ehitusprojektis.

MH EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri U.

Ehitustööd olid täpsed ja kvaliteetsed ning meie ootused ületati kaugelt. Suur tänu teie meeskonnale!

- Toivo K.

Meie objektide renoveerimine on sujunud suurepäraselt tänu ettevõtte professionaalsele meeskonnale.

- Nikita T.

Teie meeskond oli alati kättesaadav, kuulas meie soove ja teostas need täpselt. Suur aitäh!

Miks valida võtmed kätte ehitusteenuse lahendus?

Kas oled kunagi mõelnud, kui palju aega ja närve võib kuluda oma kodu ehitamisele või renoveerimisele? Tegelikkuses on ehitusprotsess väga keeruline ja aeganõudev ning sageli võivad ilmneda ootamatud probleemid, mis võivad tähendada täiendavat aja- ja rahakulu. Siin tulebki appi võtmed kätte ehitus teenusena. Võtmed kätte ehitus tähendab seda, et ettevõte võtab enda kanda kogu ehitusprotsessi alates projekteerimisest kuni sissekolimiseni. See tähendab, et sa ei pea muretsema erinevate töömeeste leidmise ja koordineerimise pärast ning kõik jääb ühe ettevõtte vastutusalasse. Lisaks on võtmed

Dropdown

kõik artiklid

Siseviimistlus - Mida pidada silmas enda kodu siseviimistlemisel?

Siseviimistlus on oluline osa kodu renoveerimisest või uue kodu ehitamisest, sest see määrab suurel määral, milline on kodu üldmulje ja kuidas selles elatakse.
ssb.ee
Siseviimistlus on oluline osa kodu renoveerimisest või uue kodu ehitamisest, sest see määrab suurel määral, milline on kodu üldmulje ja kuidas selles elatakse. Kuidas valida stiilne ja vastupidav sisekujundus oma kodule? Esimene samm sisekujunduse valimisel on otsustada, milline stiil kõige paremini sobib Sinu koduga. Kas soovid modernset ja minimalistlikku stiili või hoopis klassikalist ja elegantset disaini? Seejärel tuleb kaaluda, millised värvid ja materjalid kõige paremini sobivad valitud stiiliga. Näiteks võib modernne stiil nõuda rohkem metalli ja klaasi, samas kui maalähedane stiil

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.