Rohkema info nägemiseks:

LUTSUJÄRVE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 221; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUTSUJÄRVE OÜ kohta arvamuslugu!"

LUTSUJÄRVE OÜ hetkeolukord

Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 33 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Lutsujärve asutati 2003. aasta novembri kuus. Lõppenud majandusaasta oli ettevõttele 18-s täis-tegevusaasta.

Ettevõtte üldine eesmärk 2021. aastaks oli tegevuse jätkamine, Nii nagu 2020 aastal, pani oma pitseri kogu tegevusele COVID 19. See peegeldub ka meie müügimahus. Rahalist olukorda aitas leevendada metsapatoloogi poolt sundraiele (ulatusliku putukakahjustuste tõttu) määratud metsaeraldiste raieõiguse müük.

Lutsujärve OÜ kliendid on Eesti elanikud. Taluturismi ja spordiürituste korraldamine sõltub suuresti ilmastikuoludest ja ka Eestimaa väikefirmade käekäigust. Kahjuks peegeldub pandeemia levik ja kitsendused majutuses ja spordis, käibe püsimises madalal tasemel.

Uurimis- ja arenguväljaminekuid lõppenud majandusaastal ei tehtud. Saadud raha raieõiguse müügist, kasutatakse majutushoone küttesüsteemi täiendamiseks (maasoojuspumba paigaldamine) ja majutusruumide remondiks.

2022. aastal.

OÜ juhatuse liikmed ei saa töötasu. Juhatuse liikmed ei kasuta soodustingimustel ettevõttele kuuluvaid varasid.

Majandusaruande koostamisperioodil on juhtkonna hinnangul Eesti majanduselus oodata paranemislootustega aegu.

LUTSUJÄRVE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.