Rohkema info nägemiseks:

MAROSTAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3863; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAROSTAR OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MAROSTAR OÜ juurde, kus meie kirg bowlingu vastu kohtub sinu täiusliku mängu otsingutega. Me oleme rohkem kui lihtsalt pood; me oleme sihtkoht entusiastidele ja professionaalidele, kes mõistavad, et õige varustus võib rajal kõik erinevuse teha.

Meie hoolikalt valitud bowlingupallide valik vastab iga stiili ja mängutaseme vajadustele. Alates siledast ja võimsast Brunswick'ist kuni täpsust tagava Ebonite'ini ja dünaamilise Hammer seeriani, meil on midagi igale bowlingumängijale. Olgu sul vaja hakkama saada raskete õlioludega või otsid sirget viset, meie pallide valik erinevate pinnamaterjalidega nagu Hybrid Reactive ja Pearl Urethane on loodud sinu mängu parandamiseks.

Transpordi oma varustust stiilselt meie pallikottide ja rullikute valikuga. Alates kompaktsetest kolme palli rullikutest kuni ühe palli kottideni, pakume vastupidavaid ja funktsionaalseid lahendusi, et hoida sinu varustus turvaliselt ja korraldatult.

Tõsta oma mängu meie bowlingujalatsitega kõikidele tasemetele, sealhulgas valikud parema- ja vasakukäelistele mängijatele. Ja ära jäta kasutamata meie algajate komplekte—ideaalsed neile, kes on spordiga alles alustamas või soovivad oma varustust uuendada.

Meie tarvikute valik on teisele kohale teisele. Hoia oma palli tipptingimustes meie puhastus- ja poleerimisvahenditega, saa haare meie randmetoetuste ja teipidega ning taga oma mugavus ja sooritusvõime meie jalatsitarvikutega.

MAROSTARis mõistame ka kauni välisruumi hoidmise tähtsust. Seetõttu pakume valikut aia seadmete renditeenuseid, sealhulgas lõikamist, muru hooldust ja aiatrolleid. Meie muude tööriistade kategoorias on puhurid, puhastusvahendid ja kõik, mida vajad remondi ja ehituse jaoks.

Liitu MAROSTAR OÜ perega juba täna ja koge erinevust, mida kvaliteetsed tooted ja asjatundlik nõu võivad sinu mängus teha. Olgu sa rajal või hoolitsed oma aia eest, me oleme siin, et aidata sul silmapaistvalt hakkama saada. 

aiatehnika rent

bowlinguvarustus

MAROSTAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiit G

Kiire ja mugav teenus, tööriistad alati heas korras.

- Marika K

Super teenus! Väga mugav ja ajasäästlik lahendus.

- Jaanus D

Tipptasemel varustus ja väga sõbralik personal.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet õige bowlingukuuli valimiseks oma stiilile

Õige bowlingukuuli valimine on kriitiline otsus, mis võib oluliselt mõjutada teie mängu. Olgu te siis kogenud proff või juhuslik harrastaja, õige kuul võib parandada teie sooritust, mugavust ja naudingut. Selles juhendis uurime viit olulist nõuannet, mis aitavad teil valida bowlingukuuli, mis täiendab teie stiili ja maksimeerib teie potentsiaali radadel. Bowlingukuuli spetsifikatsioonide mõistmine Teie bowlingukuuli kaal on teie mängus ülioluline. Enamik täiskasvanud meessoost bowlerid eelistavad kuule, mis kaaluvad 14 kuni 16 naela, samas kui täiskasvanud naissoost mängijad valivad

Dropdown

kõik artiklid

Õigete bowlingujalatsite valimine

Bowlingujalatsid mängivad mängus pöördelist rolli, pakkudes vajalikku libisemist ja haardumist, et sooritada sujuv ja kontrollitud bowlingu lähenemine. Need on
ssb.ee
Bowlingujalatsid mängivad mängus pöördelist rolli, pakkudes vajalikku libisemist ja haardumist, et sooritada sujuv ja kontrollitud bowlingu lähenemine. Need on disainitud soorituse parandamiseks ja bowlinguradade kahjustuste vältimiseks. On kaks peamist tüüpi bowlingujalatseid: sooritusjalatsid ja sportlikud jalatsid. Sooritusjalatsid on kohandatud tõsistele bowleritele arenenud omadustega, samas kui sportlikud stiilid sobivad rohkem juhuslikele mängijatele ja meenutavad tavalisi tossusid. Õigete bowlingujalatsite valimine Amatöörbowlerid peaksid keskenduma mugavusele, sobivusele ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.