Rohkema info nägemiseks:

TOOMAS JA LARISSA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 285; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TOOMAS JA LARISSA kohta arvamuslugu!"

TOOMAS JA LARISSA OÜ hetkeolukord

Juba 285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Toomas ja Larissa alustas oma tegevust aastal 2004. Osaühingu tegevusaladeks on põllumajanduses kasutatavate väetiste, taimekaitsevahendite, mineraalsöötade, teravilja-, kartuli-, rapsiseemne jm. põllumajandustoorme vahendamine (EMTAK 46111) ning parfümeeria ja kosmeetikatoodete tutvustamine, vahendamine, uute müügiesindajate soovitamine, motiveerimine ja koolitamine (EMTAK 46181). Teenuste tulu 2022 aastal oli 63863 eurot. Ettevõtte palgafond oli 2022 aastal 28433 eurot. Ettevõttes töötas 3 töötajat, neist 2 osalise tööajaga.

TOOMAS JA LARISSA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.