Rohkema info nägemiseks:

CARHOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 957; jälgijaid - 18. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta CARHOUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

CARHOUSE OÜ hetkeolukord

Juba 957 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 45 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

CarHouse OÜ asutati 2004. aastal. Osaühingu põhitegevusalaks on auto turvaseadmete, audio- ja videoseadmete ning lisaseadmete müük ja paigaldamine. Esindatud on turvaseadmed tuntud kaubamärkidelt nagu Meta, Cobra, Defa, ning stereoseadmed tuntud kaubamärkidelt nagu

Alpine, Nakamichi, Clarion ja Blaupunkt. CarHouse OÜ osutab järgmisi lisateenuseid: auto klaaside toonimine, müraisolatsiooni paigaldus, elektritööd, remonttööd. Lisaks pakub CarHouse OÜ varuosasid, hooldust ning remonti sõiduautodele ja pakiautodele.

Ülevaade 2022. aasta tegevusest

Eesmärgid 2022. aastaks täideti osaliselt.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas CarHouse OÜ müügitulu 102 262 eurot. Ärikulud moodustasid 98 985 eurot. Ettevõtte 2022. aasta kasum on 3934 eurot.

Personal

CarHouse OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1 töötajat (sh juhatuse liige). 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 27 102 eurot. Ettevõtte juhatuses on kaks liiget, juhatuse liikmetele liikmeks oleku eest tasu ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

CarHouse OÜ peamiseks eesmärgiks 2023. aastal on turuosa suurendamine turvaseadmete paigalduse ja autoteeninduse valdkonnas. Otsida uusi võimalusi kaupade ning teenuste müügil.

CARHOUSE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.