Rohkema info nägemiseks:

INDIRECT OÜ

4
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke raamatupidamisteenuseid, mis hõlmavad finantsanalüüsi, maksude optimeerimist ning professionaalset nõustamist, aidates teil keskenduda oma äri olulistele aspektidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Mitu korda on öeldud, et iga eduka ettevõtte selja taga on tugev meeskond, ja meie pole erand. Oleme mitmekülgne raamatupidamisteenuste ettevõte, kes usub, et kvaliteetne raamatupidamine on äritegevuse alustala. Meie meeskond koosneb pühendunud ja professionaalsetest eksperdidest, kellel on aastatepikkune kogemus raamatupidamise valdkonnas.

Meie eesmärk on pakkuda kliendile parimat raamatupidamisteenust, mis on kohandatud vastavalt nende konkreetsetele vajadustele. Meie teenuste hulka kuulub professionaalne raamatupidamine, maksu- ja finantsnõustamine ning abi erinevate dokumentatsioonide koostamisel. Meie meeskond on hästi kursis nii Eesti kui ka rahvusvaheliste raamatupidamisstandarditega ning meie eesmärk on aidata ettevõtetel oma finantsolukorda paremini mõista ja paremaid äriotsuseid langetada.

Meie teenuste hind kujuneb vastavalt töömahule, mis tähendab, et klient maksab ainult selle eest, mida ta tegelikult vajab. Me ei paku ühtset hinnakirja, sest meie eesmärk on olla paindlikud ja pakkuda klientidele just neile sobivat lahendust. Olgu teie ettevõte suur või väike, me oleme valmis teid aitama.

Kokkuvõttes oleme meie raamatupidamisteenuste ettevõte, kes panustab oma teadmiste ja kogemustega selleks, et aidata klientidel oma finantsasjad korras hoida ning saavutada jätkusuutlik ja edukas äritegevus. Meie meeskond on valmis teid toetama, olenemata sellest, millised on teie vajadused ja eesmärgid.

Võtke meiega ühendust:

+372 501 1682

+372 699 7201

INDIRECT OÜ kontaktid

INDIRECT OÜ tegevusaruanne 2022

Indirect OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte, mis on spetsialiseerunud raamatupidamisteenuste ja maksualaste konsultatsioonide osutamisele. 2022. aastal jätkas ettevõte oma tegevust samas valdkonnas, hoolimata globaalsetest väljakutsetest, nagu COVID-19 pandeemia, mis algas 2020. aastal, ja 2022. aastal puhkenud Ukraina sõda. Need sündmused on põhjustanud majandusele ja ettevõtetele ulatuslikke probleeme, kuid Indirect OÜ on suutnud neid väljakutseid edukalt hallata. Pandeemia ja Ukraina sõja mõju oli tunda ka raamatupidamisteenuste ja maksualaste konsultatsioonide valdkonnas, kuid Indirect OÜ

Dropdown

kõik artiklid

Mis on raamatupidamise trendid aastal 2023?

Raamatupidamine on üks ärimaailma nurgakive ning see on pidevas muutumises vastavalt tehnoloogia arengule, seadusandluse muudatustele ja majanduskeskkonna areng
ssb.ee
Raamatupidamine on üks ärimaailma nurgakive ning see on pidevas muutumises vastavalt tehnoloogia arengule, seadusandluse muudatustele ja majanduskeskkonna arengule. Aastal 2023 on oodata mitmeid olulisi raamatupidamistrende, mis mõjutavad ettevõtteid ja raamatupidamisteenuste pakkujaid. Selles artiklis vaatleme mõningaid neist olulistest trendidest ning nende võimalikku mõju. 1. Digitaalne raamatupidamine ja automatiseerimine Üks suurimaid muutusi raamatupidamises on digitaalse raamatupidamise ja automatiseerimise jätkuv kasv. Ettevõtted kasutavad järjest enam tarkvara ja tehisintellekti,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.