Rohkema info nägemiseks:

PORTAL INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2217; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta PORTAL INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

PORTAL INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Portal Investi 2022 aasta peamisteks tegevusaladeks olid meenete müük veebipoe (NetiKink) kaudu, kosmeetika ja toidulisandite müük e-poes Mia24.ee ja Toiduainete müük teejakohvipood.ee poes. Lisaks sellele ka arvutivõrkude ja hooldusega seotud tegevused. Personal OÜ Portal Investil on 2022 aasta lõpu seisuga kaks põhikohaga töötajat, lisaks käsunduslepingu alusel palka saav juhatuse liige. OÜ Portal Investi juhatus koosneb ühest liikmest, kes saab oma töö eest palka.

Dropdown

kõik artiklid

D-vitamiinide võrdlus

D-vitamiin on üks olulisemaid vitamiine, mida meie keha vajab tervislikuks toimimiseks. See mängib olulist rolli näiteks ainevahetuse toetamisel, luude tugevdam
portalinvest.com

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.