Rohkema info nägemiseks:

MULGI MAAEHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kõiksuguste põllumajandushoonete ehituse ja renoveerimisega; alustades lautadet lõpetades kalakasvandustega. Teeme ka mõisate renoveerimistöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit ehitus- ja põllumajandusrajatiste valdkonnas, siis Mulgi Maaehitus on teie esimene valik. Oleme pühendunud ettevõte, kes pakub laia valikut ehitus- ja renoveerimisteenuseid, olles samal ajal spetsialiseerunud põllumajandusrajatiste ehitusele ja mõisate renoveerimisele.

Mulgi Maaehitus on tuntud oma professionaalsuse ja kvaliteedi poolest ehitus- ja remonditööde valdkonnas. Meie kogenud meeskond võtab endale kohustuse tagada, et teie projekt saaks tehtud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Alates betoonitöödest ja fassaaditöödest kuni viimistlus- ja renoveerimistöödeni - me hoolitseme selle eest, et teie visioon saaks teoks.

Põllumajandus on meie identiteet ja kirg. Seetõttu mõistame põllumajandusrajatiste ehituse eripärasid ning pakume tipptasemel lahendusi hoidlate, tallide, kuivatite ja lautade ehitamisel. Meie ehitised on vastupidavad, efektiivsed ja loodud selleks, et toetada teie põllumajandusettevõtte edu.

Oleme uhked oskuste üle, mida omame mõisate renoveerimisel. Meie meeskond suudab säilitada ajaloolise pärandi, samal ajal kaasates kaasaegseid lahendusi, et luua unikaalseid ja kaasaegseid elu- ja tööruume mõisakompleksides.

Mulgi Maaehitus on rohkem kui lihtsalt ehitusettevõte - me oleme teie partner, kes on pühendunud teie edu saavutamisele. Meie kliendikeskne lähenemine, kvaliteetne töö ja laialdased oskused muudavad meid teie jaoks ideaalseks valikuks igasuguste ehitus- ja renoveerimisprojektide jaoks.

Kui otsite usaldusväärset ja kogenud partnerit ehitus- ja põllumajandusrajatiste maailmas, siis võtke ühendust Mulgi Maaehitusega!

Kontakt:
mulgimaaehitus@gmail.com
+37256669067

MULGI MAAEHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rasmus R.

Tõelised professionaalid! Lõpptulemus on väga hea!

- Hanna H.

Mulgi Maaehituse tehtud töö vastas meie ootustele!

- Janar O.

Koostöö sujus hästi ja projekt valmis kiirelt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MULGI MAAEHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Mulgi Maaehituse, mis asutati 6. mail 2004, on pühendunud ehitus- ja remonditöödele. See on ettevõte, mis on aastate jooksul püsivalt pakkunud kvaliteetseid teenuseid, mis on aidanud kaasa Eesti ehitusturu arengule. 2022. aastal oli osaühingu müügitulu 315 879 eurot, mis on võrreldav 2021. aasta tulemusega. See näitab ettevõtte stabiilsust ja võimet säilitada oma positsiooni turul, hoolimata majanduslikest väljakutsetest. Ehitusmaterjalide hinnatõus on olnud üks peamisi väljakutseid, millega ettevõte on pidanud silmitsi seisma. See on avaldanud mõju ettevõtte kuludele, kuid hoolimata

Dropdown

kõik artiklid

Põllumajandushoonete ehitus: toidutootmise alustala ja efektiivsuse mootor

Põllumajandushoonete ehitus on oluline osa põllumajandustööstusest, mis mängib võtmerolli toidu tootmise ja varustamise ahelas. Need hooned ei ole lihtsalt stru
ssb.ee
Põllumajandushoonete ehitus on oluline osa põllumajandustööstusest, mis mängib võtmerolli toidu tootmise ja varustamise ahelas. Need hooned ei ole lihtsalt struktuurid; need on põllumajandustootjate töövahendid, mis võimaldavad neil toota kvaliteetseid saadusi ja hoida loomi tervena. Selles artiklis uurime lähemalt põllumajandushoonete ehituse tähtsust ja selle mõju põllumajandustööstusele. Põllumajandushooned on mitmekülgse otstarbega, mis hõlmavad loomakasvatust, põlluharimist, viljelust ja ladustamist. Need hooned on olulised põllumajandustootjatele mitmel põhjusel. Esiteks,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.