Rohkema info nägemiseks:

NORD EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1059; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NORD EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

NORD EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 1059 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Vahur Kliimand (13.08.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

OÜ Nord Ehitus asutati 31.mail 2004.aastal.

Nord Ehitus OÜ pakub Teile projekteerimise, ehitamise, ehitusjuhtimise ja omanikujärelevalve projektijuhtimise teenust.

Projekteerimine - selgitame välja Tellija täpse soovi; - leiame sobiva projekteerija, kes suudaks Tellija soovi "kanda paberile" ja koostada ehitusprojekti; - kontrollime, et projekteerija koostaks ehitusprojekti tähtaegselt ja kokkulepitud tasu eest; - kooskõlastame valminud ehitusprojekti vajalike ametite ja tehnovõrguvaldajatega ning taotleme ehitusprojekti alusel ehitusloa.

Ehitusjuhtimine - ehitusprojekti alusel paneme paika tegevusplaani - tööde järjekorra, eelarve, ajakulu ja muud töövõtu tingimused; - leiame sobiva ehitaja, kes suudaks ehitusprojektis kavandatu valmis ehitada; - valmistame ette ehituslepingu ja aitame selle sõlmida ehitajaga; - kontrollime, et ehitaja teostaks ehitustöid õiges järjekorras, tähtaegselt ja kokkulepitud tasu eest; - aitame vastu võtta valminud ehitustööd; - aitame taotleda kasutusloa.

Ehitamine - ehitusprojekti alusel paneme paika ehitustööde eelarve, ajakulu ja tööde teostamise järjekorra; - ehitame valmis soovitud ehitise vastavalt lepingule ja seadusele; - koostame ehitustööde kohta ehitamise tehnilised dokumendid; - anname valminud ehitustööd Tellijale üle.

Omanikujärelevalve - kontrollime, et ehitustöid teostatakse ehitusprojekti järgselt; - kontrollime, et valminud ehitustööde kohta koostatud ehitise tehnilised dokumendid oleksid õiged ja õigesti koostatud; - kontrollime, et ehitustöid teostatakse vastavalt nõuetekohasele kvaliteedile.

NORD EHITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.