Rohkema info nägemiseks:

PRINSCRAFT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 207; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PRINSCRAFT OÜ kohta arvamuslugu!"

PRINSCRAFT OÜ hetkeolukord

Juba 207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Prinscraft OÜ loodi 2004. aastal ja on olnud pidevalt tegutsev. Meie peamised tegevusvaldkonnad on mootorsõidukite remont ja tööstusseadmete paigaldus, remont ja hooldus. Alates 2008. aastast asuvad meie sobivad tootmisruumid Põlvamaal, Maaritsas.

Majandustulemused 2022. aastal saavutasime mõningase käibe kasvu. Käive jagunes järgmistele tegevusaladele: mootorsõidukite remont (21%) ning tööstusseadmete paigaldus, remont ja hooldus (79%).

Võlad ja laenud

Ettevõtte võõrkapitali moodustab omaniku poolt antud laen, mida makstakse tagasi vastavalt ettevõtte võimalustele. Ettevõtte omanik on ka edaspidi huvitatud ettevõtte käekäigust ning ei kiirusta finantseerimiseks paigutatud raha ettevõttest välja võtmisega.

Tulevikuplaanid

Jätkame oma tegevuse arendamist ja efektiivsuse tõstmist. Oleme planeerinud laiendada oma teenuseid ja töötada välja uusi tooteid.

Kavatseme pakkuda kaasaegseid lahendusi ning jätkata klientide rahulolu tagamist.

Kokkuvõte

Prinscraft OÜ on jätkuvalt edukas ja tugev ettevõte. Oleme saavutanud head majandustulemused ning jätkame oma tegevuse arendamist.

Täname oma kliente ja partnerid usalduse eest ning lubame jätkata kvaliteetse teenuse pakkumist.

PRINSCRAFT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.