Rohkema info nägemiseks:

SOFTLUX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui soovite oma kodu veel kaunimaks muuta, siis aitavad teid meie tublid disainerid, kelle abil valmivad kardinad kangastest, mis on toodetud Euroopas tuntud tekstiilitehastes. Astuge julgelt läbi meie sõbralikust salongist!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutlege hetkeks unistuste kodu, kus iga detail peegeldab teie isikupära ja maitset. Softlux, alates 2000. aastast klientidele kindlat kvaliteeti ja imelist disaini pakkunud ettevõte, on teie usaldusväärne partner kodu kaunistamisel. Oleme siin selleks, et muuta teie kodu veelgi kaunimaks ja hubasemaks, pakkudes laia valikut kvaliteetseid kardinaid, ruloosid, tapeete, voldikkardinaid ja kangaid.

Softluxi tootevalikusse kuuluvad ainult parimad tooted, mis on valmistatud Euroopa tuntud tekstiilitehastes. Meie kardinaid ja sisustuskangaid iseloomustab kindel kvaliteet, mis tagab nende vastupidavuse ja kauni väljanägemise aastateks. Kvaliteet on meie prioriteet, sest me usume, et teie kodu väärib vaid parimat.

Kas olete huvitatud klassikalisest elegantsist või kaasaegsest minimalismist? Meie tublid disainerid on siin, et teie unistused ellu viia. Softluxi salongis saate oma ideed meie ekspertidega jagada, ning me loome teie kodu jaoks ainulaadsed kardinad ja rulood. Meie eesmärk on pakkuda teile mitte ainult tooteid, vaid ka inspiratsiooni ja loomingulist nägemust, mis muudavad teie kodu tõeliselt eriliseks.

Softlux uhkeldab mitmekülgse tootevalikuga, mis rahuldab ka kõige nõudlikumad maitseid. Meie valikusse kuuluvad mitmesugused kardinad, alates elegantsetest voldikkardinatest kuni kaasaegsete ruloode ja klassikaliste kangasteni. Lisaks pakume Prestigious Textiles tapeete, mis toovad teie seintele elu ja iseloomu.

Softluxi sõbralik ja professionaalne meeskond on alati valmis teid aitama. Meie salong on koht, kus ideed saavad alguse ja head lahendused saavad reaalsuseks. Oleme siin, et teid juhendada, pakkuda nõuandeid ja leida just teie kodu jaoks sobivad lahendused. Teie rahulolu ja usaldus on meile äärmiselt olulised.

Kui soovite muuta oma kodu kordumatuks ja elegantseks paigaks, kus iga detail kõnetab teie hinge, siis astuge läbi Softluxi salongist!

Koduleht

SOFTLUX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar U.

Meeldiv koostöö, väga andekas tiim!

- Ave T.

Tänulik teie abile, kodus kohe uus hingamine!

- Kent L.

Valik on väga kvaliteetne ja suur.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SOFTLUX OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Softlux on ettevõte, mille põhitegevusalaks on õmblemine ja õmblustoodete valmistamine. See on spetsialiseerunud kvaliteetsete õmblustoodete loomisele, mis on hinnatud nii kohalike kui ka rahvusvaheliste klientide seas. Lisaks sellele on OÜ Softlux laiendanud oma tegevust ka tekstiili ja kardinate müügile, pakkudes klientidele laia valikut kvaliteetseid tooteid.2022. aasta oli OÜ Softlux jaoks töörohke ja tulemuslik. Vaatamata aasta keerukusele, suutis ettevõte saavutada märkimisväärse müügitulemuse, millega võib kindlasti rahule jääda. Müügitulu kasvas võrreldes eelmise aastaga 40,1%,

Dropdown

kõik artiklid

Kujundage unikaalne kodu Softluxi abiga

Kodu peaks olema koht, kus iga ruutmeeter kõnetab teie hinge ja räägib teie lugu. Sisekujundus on võti selle unikaalse atmosfääri loomisel, muutes tavalise ruum
ssb.ee
Kodu peaks olema koht, kus iga ruutmeeter kõnetab teie hinge ja räägib teie lugu. Sisekujundus on võti selle unikaalse atmosfääri loomisel, muutes tavalise ruumi isikupäraseks pelgupaigaks. Softlux mõistab, et kodu on palju enamat kui lihtsalt seinad ja mööbel. See on teie isiklik kunstigalerii, kus iga detail peegeldab teie maitset ja stiili. Meie eksklusiivsed sisekujunduslahendused on loodud selleks, et muuta teie kodu mitte ainult kauniks, vaid ka mugavaks ja inspireerivaks paigaks. Kas olete unistanud kodust, mis kiirgab soojust ja elegantsi? Softlux pakub laia valikut stiilseid ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.