Rohkema info nägemiseks:

RAXI-CO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume prügivedu, kalluri teenust ja kaevetöid miniekskavaatoriga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RAXI-CO OÜ-s mõistame, et iga eduka ehitusprojekti aluseks on täpsus ja kvaliteet alustöödel. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma tipptasemel kaevetööde ja miniekskavaatorite rentimise teenuseid, mis vastavad iga töökohta ainulaadsetele vajadustele. Meie pühendumus tipptasemele on nähtav igas kaevikus, mida kaevame, ja igas koormas, mida transpordime.

Meie masinapark, sealhulgas uus ja võimsam Bobcat 2.7t ekskavaator, on loodud mitmesuguste väljakutsetega toime tulema. Miniekskavaatori kompaktne suurus ja null-pöörderaadius on ideaalsed töötamiseks kitsastes kohtades, kuhu suuremad masinad ei pääse. Olgu selleks kitsas sisehoov või ahtake ladustamisala, meie miniekskavaator manööverdab kergesti, minimeerides kahjustusi ümbritsevale keskkonnale ja vähendades vajadust ulatuslike järelparanduste järele.

Meie teenused ulatuvad kaevamisest kaugemale. Oleme varustatud toime tulema vundamendi kaevamisega, kommunikatsioonitrasside kaevamisega, kanalisatsiooni paigaldamisega, maastikukujundusega ja palju muuga. Lisaks ei rendi me teile lihtsalt masinat; me pakume oskuslikku operaatorit, kes toob teie projekti ekspertiisi ja täpsust, tagades, et iga töö on esimesel korral õigesti tehtud.

Meilt ekskavaatori rentimine on lihtne ja kulutõhus. Konkurentsivõimeliste tunnihindadega, mis sisaldavad koolitatud operaatorit ja kütust, võite olla kindel, et saate oma investeeringule erakordset väärtust. Ja minimaalse kolmetunnise tasuga teeme teile professionaalsete kaevetööde teenuste saamise lihtsaks ilma pikaajalise kohustuseta.

Meie mõõtmed on just õiged – piisavalt väikesed kitsaste ruumide jaoks, kuid piisavalt võimsad raskete ülesannete jaoks. Ja kui on vaja materjale teie objektile transportida, oleme teid ka selles osas katnud. Meie põhjalik teenuste nimekiri tagab, et oleme teie ühekordne lahendus kõigile teie kaevetööde ja materjalide transpordi vajadustele.

Valige oma järgmiseks projektiks efektiivsus ja usaldusväärsus RAXI-CO OÜ-ga. Tutvuge meie teenustega, vaadake meie konkurentsivõimelist hinnakujundust ja laske meil näidata, miks oleme paljude klientide usaldusväärne partner Tallinnas ja selle ümbruses. Sujuva kogemuse saamiseks, mis hoiab teie projekti rajal ja teie objekti tipptasemel, valige RAXI-CO OÜ.

Valmis alustama? Võtke meiega ühendust täna ja asugem koos teie projektiga tegelema!

Kontakt

RAXI-CO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaupo O.

Usaldusväärsed ja professionaalsed kaevetööd.

- Andres V.

Suurepärane teenindus, täpsed ja kiired!

- Liisa K.

Väga muljetavaldav masinapark ja meeskond!

Kuidas saavad ehitusettevõtted vähendada jäätmete teket algallikas?

Ehitusprojektid on tuntud märkimisväärse jäätmete hulga tekitamise poolest, mis võib avaldada olulist mõju keskkonnale. Keskkonnasõbralike praktikate rakendamine ehitusjäätmete halduses on kasulik mitte ainult planeedile, vaid ka neid praktikaid omaks võtvatele ettevõtetele, kuna need võivad viia kulude kokkuhoiuni ja brändi maine paranemiseni. Selles postituses uurime viit võtmepraktikat, mis võivad muuta ehitusjäätmete halduse jätkusuutlikumaks. Allikate vähendamine ja taaskasutus Üks tõhusamaid viise jäätmete haldamiseks on nende tekkimise vältimine. Projekte hoolikalt planeerides saavad

Dropdown

kõik artiklid

Miniekskavaatorite eelised linnamaastikul

Miniekskavaatorid, tuntud ka kui kompaktsekskavaatorid, on väikesed, kuid võimsad masinad, mis on mõeldud mitmesugusteks töödeks ehituses ja maastikukujunduses.
ssb.ee
Miniekskavaatorid, tuntud ka kui kompaktsekskavaatorid, on väikesed, kuid võimsad masinad, mis on mõeldud mitmesugusteks töödeks ehituses ja maastikukujunduses. Nende kompaktne suurus võimaldab neil tegutseda aladel, kus suuremad masinad ei saa, muutes need ideaalseks linnakeskkonnas. Erinevalt nende suurematest vastetest pakuvad miniekskavaatorid ainulaadset kombinatsiooni jõust ja väledusest. Neid on lihtsam transportida, nad suudavad liikuda kitsastes koridorides ja põhjustavad vähem pinnase kahjustusi, mis on elanikkonna tiheasustusega linnapiirkondades ülioluline. Miniekskavaatorite

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.