Rohkema info nägemiseks:

M.T. AUTOKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme automaatkäigukastide remondi, hoolduse, turbiinide ja hüdraulikaplokkide taastamise ning kvaliteetsete varuosade müügiga, hõlmates ka rasketehnikat.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas toimib teie sõiduki automaatkäigukast või kuidas hooldada seda optimaalsel viisil? Kui jah, siis on hea meel tutvustada teile M.T.Autokoda OÜ-d - ettevõtet, mis on spetsialiseerunud automaatkäigukastide remondile ja hooldusele, pakkudes samas ka mitmeid muid seotud teenuseid. Oleme pühendunud sellele, et teie sõiduk jääks alati tipptasemel sõitmiseks.

Meie kogenud meeskond tegeleb automaatkäigukastide remondi ja hooldusega, tagades, et teie sõiduk toimiks suurepäraselt. Olgu tegemist väikese hooldustööga või ulatusliku remondiga, meil on oskused ja kogemused, et teie sõiduki käigukast töötaks sujuvalt.

Hüdromuhvid on olulised osad automaatkäigukastis, ja meie meeskond suudab neid taastada ja parandada. Pakume teenuseid ka rasketehnikale, mis on oluline erialase oskusteabe osas.

Hüdraulikaplokid on kriitilised komponendid automaatkäigukastide toimimisel. Meie spetsialistid suudavad neid taastada ja parandada, tagades nende efektiivse töö ja pikaealisuse.

Lisaks remondi- ja hooldusteenustele pakume ka laia valikut automaatkäigukastidega seotud varuosi. Meie varuosade valik on kvaliteetne ja usaldusväärne, ning meie meeskond aitab teil leida õigeid osi teie sõiduki jaoks.

Meie ettevõtte eesmärk on pakkuda kõrgeima kvaliteediga teenuseid automaatkäigukastide valdkonnas. Siin on mõned põhjused, miks peaksite valima meid:

  • Meil on aastatepikkune kogemus automaatkäigukastide remondi ja hoolduse valdkonnas, mis annab meile vajaliku ekspertiisi.
  • Meie meeskond koosneb kogenud ja koolitatud spetsialistidest, kes on pühendunud oma töö kvaliteedile.
  • Pakume ainult kvaliteetseid varuosi, mis tagavad teie sõiduki sujuva toimimise.
  • Oleme tuntud kiire ja usaldusväärse teeninduse poolest ning püüame alati leida parima lahenduse teie vajadustele.

Kui otsite usaldusväärset partnerit automaatkäigukastide remondi ja hoolduse valdkonnas või vajate kvaliteetseid varuosi, siis võtke meiega ühendust. M.T.Autokoda OÜ on teie teenistuses ja valmis aitama teil hoida oma sõidukit heas korras ning tagama sujuva sõidukogemuse.

Võtke meiega ühendust ja broneerige oma sõidukile aeg!

kontakt

M.T. AUTOKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Kiire ja professionaalne teenindus! Minu sõiduk sõidab väga sujuvalt.

- Jaan T.

Tänu nende hüdraulikaplokkide taastamisele säästsin oluliselt raha. Suur tänu!

- Silver T.

Turbiinide taastamine oli kiire ja tulemused ületasid ootusi. Aitäh!

M.T. AUTOKODA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ M. T. Autokoja on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, mille põhitegevuseks on sõidukite remont ja rehvitööd ning varuosade müük. Meie kogenud meeskond on pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele, et tagada meie klientide rahulolu ja sõidukite ohutus. 2022. aastal maksti meie juhatuse liikmele tasusid summas 7860 eurot. Sellele lisandus sotsiaalmaks 2594 eurot, mis näitab meie pühendumust meie töötajate heaolule ja nende panuse tunnustamisele ettevõtte edusse. Vaadates tulevikku, on meil 2023. aastal kavas suurendada töötajate arvu. See strateegiline otsus on tehtud selleks, et kiirendada

Dropdown

kõik artiklid

Varuosad ja nende roll sõiduki elueas

Sõiduki eluiga sõltub mitmest tegurist, kuid üks olulisemaid aspekte on selle hooldus ja varuosade seisukord. Varuosadel on sõiduki toimimises kriitiline roll,
ssb.ee
Sõiduki eluiga sõltub mitmest tegurist, kuid üks olulisemaid aspekte on selle hooldus ja varuosade seisukord. Varuosadel on sõiduki toimimises kriitiline roll, kuna need tagavad selle sujuva ja ohutu liikumise. Selles artiklis uurime, miks varuosad on nii olulised sõiduki elueale ning kuidas nende hooldamine ja vahetamine võivad aidata pikendada teie sõiduki kasutusaega. Varuosad on sõiduki elu ja jõudluse alustalad. Need moodustavad süsteemi, mis lubab sõidukil toimida tippvormis. Iga osa, olgu see siis mootor, pidurid, vedrustus või automaatkäigukast, täidab spetsiifilist ülesannet ja on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.