Rohkema info nägemiseks:

PROVIDEU ASSEMBLY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2876; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PROVIDEU ASSEMBLY OÜ kohta arvamuslugu!"

PROVIDEU ASSEMBLY OÜ hetkeolukord

Juba 2876 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

ProvideU Assembly OÜ tegevusalaks on elektroonikakomponentide tootmine. Ettevõte kuulub

Novedo Holding AB konsolideerimisgruppi.

2023. aastal oli ettevõtte peamiseks tegevuseks materjalide ja komponentide ost, elektroonika-, mehaanika-, pneumaatikatoodete valmistamine (töötlemine, monteerimine, testimine) ning müük.

ProvideU Assembly OÜ müügikäive sõltub klientidest ja nende toodete nõudlusest, äritegevus ei ole hooajaline, vaid tellimusi täidetakse aastaringselt ja põhineb kliendi esitatud prognoosidel ja raamorderitel, mida uuendatakse kord kvartalis ja vajadusel ka reaalajas. Ettevõtte juhtkond on tegutsenud selle nimel, et vähendada ebasoodsaid mõjusid ettevõtte finantstegevusele. Kõik tasumata pikaajalised võlakohustised on noteeritud eurodes.

2023. aastal jätkasime tööd olemasoleva kliendibaasiga, kellele tootsime tooteid valdavalt kliendi disaini ja spetsifikatsioonide järgi. Tootmisprotsess võib sõltuvalt tootest sisaldada järgnevaid operatsioone: komponentide pindladumine ja jootmine SMT masinas AOI kontrolli all, käsi-ja lainejootmine, testimine, ning valmis trükkplaatide UV-lakiga katmine, samuti mehaanika-, pneumaatikatoodete töötlemine, monteerimine ja testimine. 2023. aastal jätkasime ka freesimis- ja muude CNC-töödega.

Üks osa tööst on ka koostöös klientidega uute toodete tootmisprotsessi ettevalmistamine ja valideerimine.

2024. aastal on olulisemateks investeeringuteks planeeritud trükkplaatide BGA komponentide remondijaama, X-ray masina ja selektiivjootmismasina ost.

Ettevõtte tegevusest tekib nii tootmis- kui ka olmejäätmeid. Tootmisprotsessi kõrvalsaaduseks võivad olla metallijäätmed (näiteks teras ja vask), plastijäätmed, papp ja paber, samuti teatud kogus ohtlikke jäätmeid. Olmejäätmed tekivad tootmisvälistest tegevustest. Osa pakkematerjale taaskasutatakse nii majasiseselt kui ka toodete väljastamisel klientidele. Osade tarnijatega kasutatakse ringlevat taarat. Jäätmete sorteerimisel kasutame markeeritud prügikonteinereid ja -kaste. Ettevõttel on jäätmekäitluseks lepingulised ja usaldusväärsed partnerid, kes väljastavad jäätmete statistika kohta infot. Alates 2023. aastast hakkasime pidama arvestust Eesti turule toodud pakendite osas. Hindame pidevalt keskkonnaaspekte ja võtame meetmeid oma keskkonnamõjude vähendamiseks.

ProvideU Assembly OÜ täidab standardite ISO 9001:2015; ISO14 001:2015; ISO 45 001:2018, samuti plahvatusohtlikus keskkondades kasutatavatele elektriseadmetele kehtivate sertifitseerimissüsteemide CSA, samuti FM Approvals ja NEMKO nõudeid.

2024. aastal on plaanis jätkata olemasoleval tegevusalal ning täita tellimusi olemasolevate projektide raames. Samas jätkame ka uute klientide ja projektide otsingutega. Põhirõhk tootmises on kvaliteetsete toodete valmistamine ja nende õigeaegne tarne. Samuti tagame töötajatele ohutu ja turvalise töökeskkonna.

Peamised finantssuhtarvud: 2 023 2 022

Ärikasumi marginaal 9 % 10%

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja 2,4 2,3

Võlakordaja 0,4 0,4

Varade rentaablus (ROA) 13% 17%

Omakapitali rentaablus (ROE) 22% 28%

Finantssuhtarvude arvestamise metoodika:

Ärikasumi marginaal ( % ) = (ärikasum/ müügitulu)*100

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja = käibevara/ lühiajalised kohustised

PROVIDEU ASSEMBLY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.